Ce a făcut Theo Rose imediat după ce a născut: „Nu-mi revin”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 iun 2023, 16:50

Bucuria pe care o trăiește de când a devenit mamă nu se poate compara cu nimic altceva

Sursa: Instagram

În urmă cu nici o săptămână, Theo Rose l-a adus pe lume pe Sasha Ioan, iar perioada de acomodare a început, din moment ce a fost externată. După ce a primit o mulțime de mesaje de felicitări, le-a spus fanilor cum decurge noua etapă din viața de mămică.

Theo Rose a fost externată, în urmă cu doar câteva zile și, acum, trăiește din plin perioada de acomodare. Artista și partenerul ei se bucură de noul capitol din viața lor, fiind mai fericiți ca niciodată.

Cum decurge perioada de acomodare pentru Theo Rose, după ce a născut

Theo Rose iubește foarte mult copiii, iar faptul că, acum, este și ea mamă, o împlinește mai mult ca orice.

De curând, artista le-a povestit fanilor cum a decurs prima noapte acasă, în formulă completă, după ce a fost externată.

Bucuria pe care o trăiește de când a devenit mamă nu se poate compara cu nimic altceva și a mărturisit că nu își poate reveni din starea de euforie, fiind ceva greu de descris în cuvinte. De asemenea, artistei nu i-a venit nici să creadă când a văzut numărul mare de mesaje pe care l-a primit din partea admiratorilor, fiind copleșită de emoție.

Citește și: Ce a făcut Theo Rose de când a aflat că este însărcinată cu primul ei copil?

„Mulțumesc încă o dată! Mi ați tot scris, mi-au scris foarte, foarte mulți oameni și vă mulțumesc mult! Știu că mă urmărește multă lume, dar nu te aștepți niciodată. Toată lumea face copii, pentru toată lumea e o bucurie extraordinară. E o stare, așa, zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă, nu-mi revin, nu-mi dau seama că e adevărat.

Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă. A fost o noapte foarte frumoasă. Eu mă înțeleg cu copilul ăsta ceva extraordinary, nu știu cum să vă explic. Eu treaba asta cu mamele... o iubesc mai mult pe mama, nu știu, e ceva”, a povestit Theo Rose, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sasha Ioan va afla totul despre venirea lui pe lume

Chiar dacă nu va uita niciodată momentul în care și-a adus pe lume primul copil, The Rose a decis să scrie, într-un jurnal, atât despre momentul nașterii, cât și despre parcursul întregii sarcini, pentru ca Sasha Ioan, atunci când va mai crește, să poată afla despre primele sale clipe de viață.

Citește și: La ce femei se gândește Anghel Damian, după ce Theo Rose a născut: „Tot ce zic se întoarce împotriva mea”. Artista a povestit totul în mediul online

„Eu, de când am aflat că sunt însărcinată, am început să scriu într-un jurnal. Mă rog. vreau să i-l dau lui Sasha când o să fie adolescent, cu mintea în mai multe părți și am ieșit pe balcon, că l-am băgat la somn, i-am dat să mănânce și n-am vrut să ratez.

Trebuie să-i povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată”, a mai povestit artista.

Theo Rose a făcut public cazul unui băiețel grav bolnav, care are același nume ca al fiului său, Sasha.

„La numai doi ani, Sasha Bogdan a fost diagnosticat cu cancer, având o tumoare canceroasă neuroblsatom retroperitoneală stânga, de diferite dimensiuni, localizat într-un loc destul de greu de accesat (pe vasele de sânge). Grup hidrologic nefavorabil. Sasha momentan se află în Cluj-Napoca, dar singurele șanse de tratament se regăsesc în afara țării! Costurile implicate sunt enorme- 5000 000 euro, iar pentru familia noastră și pentru părinții lui Sasha sunt aproape imposibile de acoperit. Cont: RO97BTRLRONCRT0622007501 -cont de RON R047BTRLEURCRT0622007501 cont in EURO Titular cont: Rotariu Andreea Oana Deschise la Banca Transilvana Numár de telefon: 0744984995 cu BTPay”, este scris în dreptul imaginii cu micuțul suferind pe patul de spital.