Motivul pentru care Theo Rose a chemat preotul acasă, imediat după ce l-a adus pe Sasha: „Mă urmărește”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 iun 2023, 20:55

Motivul pentru care Theo Rose a chemat preotul acasă, imediat după ce l-a adus pe Sasha 

Sursa: Instagram Theo Rose - colaj Kanal D

Astăzi, Theo Rose a ajuns la casa părintească alături de fiul ei, Sasha, pentru prima dată de când l-a născut.

Cu câteva zile în urmă, Theo Rose și-a născut primul copil, Sasha Ioan. Astăzi a fost întâmpinată cu mare bucurie alături de micuț de către familia ei! 

Motivul pentru care Theo Rose a chemat preotul acasă

Theo Rose a chemat preotul acasă imediat după ce l-a adus pe micuț, în prima zi lui de când s-a născut, asta pentru că artista este o persoană care ține la tradiții și obiceiuri.

Citește și: Cum a fost așteptată Theo Rose de familie, după ce a ajuns acasă cu fiul ei. Artista nu se aștepta la acest gest din partea părinților: "Nici nu m-am gândit. Ne-a făcut aici frumos"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am făcut slujbă de după naștere și de primire a numelui de copil”,  a transmis Theo Rose, pe Instagram.

Theo Rose, declarații emoționante după ce a născut

Theo Rose este cu adevărat emoționată după ce a născut primul ei copil. Artista a spus că încă nu realizează ce se întâmplă și că, în sfârșit, înțelege ce înseamnă emoția de mamă.

„Mulțumesc încă o dată! Mi ați tot scris, mi-au scris foarte, foarte mulți oameni și vă mulțumesc mult! Știu  că mă urmărește multă lume dar nu te aștepți niciodată...toată lumea face copii, pentru toată lumea e o bucurie...Extraordinar!

Citește și: „Am primit de la mama lui Anghel”. Ce cadou special a primit fiul lui Theo Rose după ce s-a născut! A fost luat tocmai din Africa de Sud

E o stare așa zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă, nu-mi revin, nu-mi dau seama că e adevărat.  Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă. A fost o noapte foarte frumoasă, eu mă înțeleg cu copilul ăsta ceva extraordinar nu știu cum să vă explic. Eu treaba asta cu mamele...o iubesc mai mult pe mama, nu știu, e ceva...eu de când am aflat că sunt însărcinată am început să scriu într-un jurnal mă rog, vreau să i-l dau lui Sasha când să fie mai adolescent, cu mintea în mai multe părți așa și am

ieșit pe balcon că l-am băgat la somn i-am dat să mănânce și n-am vrut să ratez trebuie să-i  povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată.”, a declarat Theo Rose, tot pe Instagram.