A îmbătrânit mult și e de nerecunoscut. Cum arată Mauricio Islas în 2023

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 mar 2024, 02:30

Mauricio Islas este un actor cunoscut pentru aparițiile sale în telenovelele anilor 2000, însă la doar 49 de ani, acesta este de nerecunoscut.

Mauricio Islas a fost unul dintre cei mai apreciați actori din telenovelele spaniole din anii 2000, însă deși toate femeile și-l doreau, acesta a făcut o greșeală ce l-a costat întreaga sa carieră. Iată cum arată Mauricio Islas în 2023.

Citește și: Ea este cea mai frumoasă actriță din serialele turcești: Arată spectaculos

Cum arată Mauricio Islas în 2023?

Mauricio Islas le-a atras atenția miilor de femei ce stăteau ore în șir să îl admire în timpul telenovelelor în care își făcea apariția, însă cariera sa s-a terminat brusc după ce a luat parte la un scandal uriaș. Actorul are 49 de ani, trei copii și încă este recunoscut de unele doamne pentru rolurile sale pe care le avea în telenovele. 

Acesta era considerat unul dintre cei mai atrăgători actori, iar un detaliu ce îl ajuta pentru a ajunge la nivelul acesta era numărul de roluri negative ce l-au avantajat în ochii doamnelor. Părul lung și brunet a fost înlocuit de firele albe, însă ochii acestuia sunt greu să îl confunzi. Nici fizicul acestuia nu mai este ca în perioada în care era râvnit de femeile din România, iar scandalul ce i-a afectat cariera, l-a făcut pentru doamne mai puțin atrăgător.

Primul serial în care actorul a apărut a fost în ,,Preciosa”, alături de Iran Castillo, după care a părut în proiectului ,,Amor Real”, unde a jucat în compania frumoasei Adela Noriega. A apărut și în distribuția ,,El Manantial”, după care a avut parte de cel mai mare succes al său, cu serialele ,,Prisioniera”, alături de Gabriela Ispanic și ,,Cielo Rojo” și ,,Las Bravo”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Top cele mai frumoase și apreciate cupluri de actori din Turcia! Eu sunt faimoșii protagoniști care s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Ce greșeală i-a terminat cariera lui Mauricio Islas?

În perioada în care a jucat în telenovela ,,Prisioniera”, alături de Gabriela Ispanic, acesta a fost în centrul unui scandal sexual ce i-a dat peste cap întreaga carieră, dar și întreaga viață personală. Mauricio Islas a întreținut relații intime cu o minoră de 16 ani, Genesis Rodriguez, care juca și ea în aceeași telenovelă.

Tatăl fetei l-a acuzat pe actor că ar fi violat-o pe tânără la o petrecere în care se aflau amândoi, iar Genesis Rodriguez a susținut spusele tatălui ei. În perioada în care acest scandal a excaladat, Mauricio Islas era căsătorit și tocmai devenise tată, iar relația acestuia a avut de suferit. "La început, Mauricio era genul de bărbat glumeț, sociabil, simpatic. Genul ăla de drăcușor cu față de nevinovat. Genesis s-a lăsat purtată de iubirea pe care o simțea pentru această persoană. Pentru mine, el nu era un om de încredere și nu s-a purtat ca un bărbat în acea situație, nu a respectat. Ce s-a întâmplat a fost cu adevărat monstruos. Ce-am trăit eu atunci și lucrurile pe care le-am văzut...dacă aș povesti, nu m-ar crede nimeni", povestea Gaby Spanic după scandal, potrivit acasatv.ro

Citește și: Topul celor mai frumoși actori din Turcia! Iată ce locuri ocupă faimoșii protagoniști ai celor mai de succes seriale care au fascinat și publicul din România

Sursa: playtech.ro

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.