VIDEO Dan Negru, mesaj emoționant despre Benone Sinulescu: „Prietenul meu, Beni, a reușit asta!”. Prezentatorul TV s-a întors la locul natal al regretatului interpret de muzică populară

Autor: Lavinia Medrea

Prezentatorul TV s-a întors la locul natal al regretatului interpret de muzică populară

Sursa: Instagram Dan Negru

Dan Negru, prezentatorul TV de la Kanal D, a transmis un mesaj emoționant pe Instagram despre regretatul său prieten, Benone Sinulescu.

Dan Negru, cel mai îndrăgit prezentator TV român, a transmis un mesaj plin de emoție pe Instagram despre nimeni altul decât Benone Sinulescu, regretatul interpret de muzică populară din România.

Dan Negru, mesaj emoționant despre Benone Sinulescu

Dan Negru  a plecat, în urmă cu două zile, la Buzău, locul în care s-a născut Benone Sinulescu. Cu ocazia aceasta, prezentatorul TV de la Kanal D a transmis un mesaj emoționant despre regretatul lui prieten filmând, în același timp, drumul spre Buzău, alături de fotografii de colecție cu Benone Sinulescu.

Citește și: „M-am hotărât! Nu mai vreau să fiu prost”. Dan Negru, mesaj tranșant în mediul online, după rezultatele înregistrate în sportul de performanță

„Am multe amintiri cu oameni frumoși, n-am eu destule bagaje în care să le pun dar astăzi îmi fac încă o amintire. Mi-am luat un bagaj și am plecat spre Buzău, ca să-l reîntâlnesc pe prietenul meu, Beni.

Benone Sinulescu, legenda folclorului românesc. Să-i dea Dumnezeu lumină acolo unde o fi!

Cu ani de zile în urmă, Beni m-a rugat să prezint un festival de folclor în locurile lui natale, la Buzău. Atunci, festivalul s-a numit Benone Sinulescu, și el continuă și în ziua de azi. 

Am o mulțime de amintiri cu Beni, poveștile lui încântătoare despre întâlnirile cu Maria Tănase, cu Mihail Sadoveanu, fantastice amintiri!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am ajuns în Buzău, în centru, orologiul din zona centrală îi cântă cântecul. Am ajuns la scenă, i-am văzut chipul și m-am gândit că scopul vieții nu e să trăiești pentru totdeauna, ci să lași ceva pentru totdeauna!

Citește și: „Va fi umilit”. Dan Negru, reacție dură pe internet: „Necăjit, hărțuit de administrație”

Eu cred că prietenul meu, Beni, a reușit asta”, a transmis, emoționat, Dan Negru.

Cea mai mare realizare a lui Benone Sinulescu

Dan Negru a punctat că prietenul lui, Benone Sinulescu, a reușit să facă ceva ce nu mulți oameni reușesc. Regretatul interpret de muzică de folclor a reușit să lase în urma lui o amintire care nu poate fi niciodată ștearsă, lucru mai important decât o viață veșnică.

„Scopul vieții nu e să trăiești pentru totdeauna, ci să lași ceva pentru totdeauna.

Cred că prietenul meu, Benone, a reușit...”, a mai transmis Dan Negru.