Voucherele de vacanță 2023 pe care bugetarii le primesc din partea angajatorului pot să acopere cazare, transport, mese, activități de agrement, însă doar la unitățile turistice înregistrate la Autoritatea Națională pentru Turism.
Citește și: Concediu plăcut! Mesaje și urări de vacanță pentru colegi și prieteni
Unde poți folosi voucherele de vacanță în 2023?
Angajații ce lucrează la stat primesc vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei brut, vouchere ce pot fi folosite pentru a acoperi costul cazării, al transportului, al meselor și al diferitelor activități pe care bugetarii le fac în concediul de odihnă, dar pot fi folosite doar în unitățile turistice înregistrate la Autoritatea Națională pentru Turism.
Pentru a îți pregăti vacanța va trebui să cauți lista de parteneri cu unități de cazare sau agenții de turism la care vrei să apelezi, iar acestea sunt diferite pentru fiecare emitent al cardului de vacanță. Iată o listă a locațiilor în care puteți să vă organizați concediul:
Pentru Sodexo, vezi AICI lista partenerilor.
Pentru Up Romania, vezi AICI lista partenerilor.
Pentru Edenred, vezi AICI lista partenerilor.
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Aceste vouchere de vacanță pe care angajatorul le oferă salariaților pot fi folosite doar în interiorul României, iar în momentul în care faci rezervarea trebuie să anunți că vrei să plătești cu vouchere de vacanță 2023 și să ai la tine un act de identitate valabil, pentru a face dovada că tu ești proprietarul tichetelor. Pachetul obligatoriu trebuie să includă cazare, apoi transport, mâncare, agrement, tratamente balnear, în această ordine.
Idei de vacanță pentru bugetari
Românii ce își doresc să petreacă un concediu ne neuitat în România și vor să plătească cu vouchere de vacanță au peste 200 de locații în care pot să se răsfețe.
Bucovina este o regiune pe care tot mai mulți români vor să o descopere și să bucure de frumusețea ei, iar voucherele de vacanță le oferă această posibilitate. Suceava se numără printre cele mai vechi și mai importante așezări ale României, iar românii ce merg să viziteze acea zonă vor avea parte de peisaje impresionante și amintiri de neuitat, unde puteți vizita Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean, Cetatea Șcheia sau Ansamblul „Curtea Domnească”.
Bineînțeles că oamenii nu au uitat de sejururile la mare cu care sunt obișnuiți, iar cele mai multe cazări la care puteți plăti cu voucherele de vacanță se află în Eforie Nord. În această stațiune de la malul mării se află cel mai bogat lac cu nămol terapeutic din România, iar aici se poate găsi și cel mai întins lac salin din țara noastră având o suprafață de 11,7 km pătrați.
Sursa: click.ro