Când încep reducerile de vară în 2023 în mall-uri?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 23 mar 2024, 01:40

Când încep reducerile de vară în 2023 în mall-uri?

Sursa: freepik

Reducerile reprezintă mereu un moment de bucurie pentru români, în special pentru articolele pe care le pot achiziționa la prețuri mai mici.

Mulți oameni așteaptă cu nerăbdare reducerile pentru a își achiziționa articole vestimentare sau electrocasnice la un preț mai prietenos cu bugetul pe care îl au, însă nu toți românii știu când încep reducerile de vară.

Citește și: Tips & Tricks pentru o ţinută impecabilă de zi

Când încep reducerile de vară în 2023 în mall-uri?

Prețurile au crescut și în magazinele din mall-uri, iar românii preferă să aștepte ca produsele lor preferate să fie la reducere pentru a le achiziționa, dar și pentru a achiziționa mai multe produse pentru un preț mai mic decât își doresc să plătească. Românii ce caută reducerile trebuie să cunoască cele două mari perioade în care hainele și electrocasnicele au cele mai mari reduceri.

Piesele vestimentare, dar și articolele de încălțăminte de sezon, rece sau cald, se mai numesc și perioade de soldare, iar acestea au loc de două ori pe an, respectiv 15 ianuarie – 15

aprilie pentru soldările de iarnă şi 1 august – 15 octombrie pentru soldările de vară. Reducerile de vară se aplică articolelor vestimentare de primăvară-vară ale anului curent, însă se bazează pe haine subțiri, precum tricouri, pantaloni scurți sau rochii vaporoase. 

Dacă este vorba de electrocasnice, dar și produse de înfrumusețare, alături de multe elemente vestimentare, atunci perioada cu cele mai mari reduceri pe care trebuie să o așteptați este 15 ianuarie-15 aprilie.

Reducerile de vară încep în mall-uri la data de 1 august – 31 octombrie, pe o perioadă de maximum 45 de zile, iar reducerile pot ajunge până la 70%. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Maria a lăsat cu gura căscată jurații de la „Bravo, ai stil”! Ținuta cu care s-a prezentat a fost impecabilă: „Ești extraordinară!”

Tendințe în modă pe care trebuie să le cunoașteți

Moda se schimbă foarte repede, astfel, fiecare an este reprezentat de alte tendințe și alte piese pe care oamenii le pot avea în dulap pentru a fi în pas cu moda, iar anul acesta, decupajele nu trebuie să ne lipsească din garderobă.

Acestea au fost prezente și în trendurile din 2022, iar cele mai apreciate sunt cele la baza trunchiului, dar și în părțile laterale sau sub sâni.

Pantalonii cargo sunt iar la modă, iar această piesă poate fi purtată atât cu pantofi sport, dar și pantofi stiletto, fiind o piesă versatilă. În anul 2023 se poartă foarte mult culoarea alb, dar mai ales combinațiile de nuanțe, care creează linii curate.

Accesoriile neon pentru o astfel de ținută sau pentru orice ținută ce are nevoie de o pată de culoare sunt în tendințe în acest an.

Umerii exagerați au revenit în tendințele anului 2023, iar acest accesoriu creează o siluetă futuristă și artistică, cel mai întâlnit element vestimentar cu acest atașament fiind sacourile.

Citește și: „Eu n-am primit haine pe care nu le aveam”. Alexandra și Iris au sărit pe Andreea! Concurenta este bănuită că are angajați care o ajută cu hainele: „Este fix alegerea mea”

 

Taguri: