Câte căsnicii a distrus Ernest Francisc:”Dacă aș fi primit un leu de fiecare dată când mi s-a pus această întrebare, eram milionar”

Autor: Ana Dinu

Celebrul prezentator de televiziune Ernest Francis este invitatul din această săptămână din cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ernest Francisc Takacs, cunoscut pentru emisiunile de succes pe care le-a prezentat de-a lungul anilor, precum ”Ochii din umbră”, ”Trădați în dragoste”. În prezent, Ernest prezintă emisiunea fenomen de la Kanal D ”În căutarea adevărului”. Dincolo de imaginea pe care Ernest și-a construit-o în cei 18 ani de carieră în televiziune, prezentatorul Tv și-a deschis sufletul și a vorbit despre lucrurile mai puțin cunoscut din viața sa, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Ernest Francisc, despre căsniciile distruse

Multe generații au crescut cu emisiunile prezentate de Ernest Francisc, însă cea care i-a adus notorietatea este emisiunea ”Trădați în dragoste”.

Invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai, Ernest Francisc a vorbit despre căsniciile pe care le-a distrus de-a lungul anilor. Prezentatorul Tv a mărturisit că nu a ținut niciodată o socoteală, ba mai mult, acesta a precizat că s-a nimerit ca el să fie abordat să prezinte acest format, căci avea în spate notorietatea câștigată în urma participării la

reality show-ul „Big Brother”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ernest: “Minciuna are picioare scurte!” Din 6 martie, un nou sezon “În căutarea adevărului”, la Kanal D

”Habar nu am, dar mereu am vorba asta: dacă aș fi primit un leu, nu un dolar, de fiecare dată când mi s-a pus această întrebare ”Câte căsnicii am distrus”, eram milionar. Nu am ținut niciodată o socoteală, pentru mine nu e un palmares, nu e o chestiune prin care eu obțin o satisfacție ”mamă, ce le-am făcut eu acestor oameni”. S-a nimerit ca la momentul respectiv eu să fiu persoana care a fost abordată, datorită acestui capital de imagine care a venit la pachet cu ”Big Brother”, pentru a prezenta ”Trădați în dragoste”...Formatul

va prinde, pentru că oamenii sunt curioși să se uite prin gaura cheii, vor să vadă ce se întâmplă și prin alte dormitoare, prin alte paturi. Repet, pentru mine nu a fost niciodată o chestiune de palmares, eu am încercat pe cât posibil să fiu cât mai empatic cu persoana care trece prin această situație, nicidecum să fiu eu un justițiar sau să bat obrazul cuiva, sau să judec eu pe cineva, pentru că suntem oameni, cu toții greșim.”,
a declarat Ernest, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Citește și: Ernest Francisc Takacs: Cine este prezentatorul TV care te urmărește din umbra? De la Big Brother la o carieră de succes

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.