Mama Melisei a vrut să își ia viața imediat după înmormântarea fiicei sale! Ce mesaj a lăsat familiei! Noi detalii despre starea băiatului de 17 ani

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 03 apr 2024, 01:20

În ce stare se află băiatului înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova?

Medicii au dat un verdict legat de stare de sănătate a băiatului înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova. Mama adolescentei care a decedat a fost de negăsit mai multe ore, iar rudele s-au alarmat. Ce a păți aceasta?

Care este starea adolescentului de 19 ani înjunghiat în Craiova?

Potrivit medicilor din Craiova, starea de sănătate a băiatului înjunghiat în Craiova este una stabilă.

Adolescentul se află în continuare în secția de terapie intensivă, însă starea lui este una favorabilă.

Medicii au transmis, sâmbătă seara, că: „Pacientul se află în continuare in ATI, însă este conștient, stabil respirator şi hemo-dinamic. Primește în continuare tratament complex şi susținut de terapie intensivă, este supravegheat şi monitorizat atent permanent, este îngrijit şi tratat de aceeaşi echipă multidisciplinară de medici. Putem confirma evoluția favorabilă a stării de sănătate a pacientului.”

Pronosticul băiatului, inițial, a fost unul rezervat, el ajungând la spital într-o stare destul de gravă.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul fetei atacate cu un cuțit, în Craiova! Agresorul ar fi cunoscut-o și ar fi amenințat-o că îi va lua viața

Polițiștii au fost în alertă după ce mama Melisei a dispărut de acasă

Duminică, tatăl Melisei s-a alertat când soția lui a dispărut de acasă și i-a transmis mai multe mesaje, astfel că a apelat la ajutorul polițiștilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta i-a transmis mai multe mesaje prin care îl ruga să aibă grijă de fiica lor cea mare.

Bărbatul a încercat să o sune de mai multe ori, iar când a văzut că soția lui nu răspunde la telefon a anunțat poliția. Pentru a evita o tragedie, mai multe echipaje de poliție au pornit în căutarea ei. Femeia a fost găsită în apropierea locului unde Melisa a fost ucisă în urmă cu cinci zile.

Aceasta era extrem de agitată, însă nu a apucat să recurgă la un gest necugetat. Soțul a ajuns și el rapid la fața locului reușind să o liniștească. Femeia este distrusă din cauza pierderii suferite și simte că nu poate face față tragediei.

Citește și: „Raiul a mai câștigat un înger”. Melis, fata atacată cu un cuțit în Craiova, a fost condusă pe ultimul drum. Sute de persoane și-au luat adio de la tânăra de doar 14 ani

Ce s-a întâmplat cu adolescentul care i-a înjunghiat pe cei doi tineri?

Suspectul, care a comis fapta, elev al Colegiului Naţional Militar „Tudor Vladimirescu”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii îl acuză de omor şi tentativă de omor.Procurorii au transmis că: „La data de 27.06.2023 organele de poliție au fost sesizate cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orelor 16:00, doi tineri au fost înjunghiați în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova.

În urma cercetărilor efectuate de o echipă complexă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, respectiv ofițeri de poliție judiciară şi criminaliști din cadrul IPJ Dolj, a fost identificat autorul faptelor în persoana unui tânăr în vârstă de 17 ani-elev, care, în timp ce se afla în Grădina Botanică, aparent pe fondul unui conflict spontan cu alți doi tineri, a scos din rucsacul pe care-l avea asupra sa un cuțit cu lama de 19 centimetri, cu care a înjunghiat-o inițial pe persoana vătămată în vârstă de 19 ani în zona toracelui, iar apoi pe victima în vârstă de 14 ani, aplicându-i mai multe lovituri cu corpul tăietor, una dintre acestea în zona cervicală inferioară”.

Sursă: digi24.ro