Kaan Urgancıoğlu, actorul care a jucat rolul Emir în serialul Dragoste infinită, s-a căsătorit! Iată cine este aleasa inimii sale și unde au decis cei doi miri să organizeze nunta

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iul 2023, 23:23

Vi-l mai amintiți pe seducătorul Emir din serialul Dragoste infinită? Celebrul Kaan Urgancıoğlu a renunțat la burlăcie! Iată cu cine s-a căsătorit carismaticul actor și ce ținute atipice au purtat cei doi miri la nuntă!

Kaan Urgancıoğlu are 42 de ani și se numără printre cei mai apreciați și admirați actori ai momentului în Turcia. În cei aproape douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, carismaticul actor a jucat în multe producții de mare succes, în care a dovedit un talent desăvârșit și o carismă deosebită, reușind să cucerească definitiv publicul larg. Telespectatorii din România l-au cunoscut în anul 2017, când a jucat magistral rolul Emir în serialul-fenomen, Dragoste infinită, care deși a fost un rol negativ, i-a adus cel mai mare succes din carieră lui.

Dincolo de reușitele profesionale, chipeșul actor nu s-a bucurat de același izbânde și în viața personală, deoarece a suferit multe dezamăgiri sentimentale de-a lungul timpului. Însă anul trecut norocul i-a surâs celebrului Kaan Urgacioglu și pe plan personal, deoarece s-a îndrăgostit din nou la scurt timp de la despărțirea de actrița Zeynep Oymak, iar de curând acesta s-a căsătorit cu aleasă inimii sale.

Kaan Urgancıoğlu, actorul care a jucat rolul Emir în serialul Dragoste infinită, s-a căsătorit

În ciuda faptului că a preferat mereu să păstreze discreția în ceea ce privește viața personală, Kaan Urgancioglu a fost surprins la începutul anului trecut, în compania renumitei actrițe Zeynep Oymak (30 de ani) și păreau foarte fericiți împreună. Însă după doar câteva luni de relație, cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de iubire spre marea dezamăgire a fanilor care își doreau să îi vadă căsătoriți.

Citește și: Kaan Urgancıoğlu, actorul care a jucat rolul Emir în serialul Dragoste infinită, a lovit mașina jurnaliștilor! „Am greșit!” Iată cum s-a petrecut totul și ce reacții neașteptate au avut celebrul actor și iubita lui, după incident

În toamna trecută, presa turcă a scris din nou că îndrăgitul actor iubește din nou, după ce a fost fotografiat alături de o altă femeie.

Aceasta s-a dovedit a fi Burcu Denizer, care nu face parte din breaslă actorilor. Potrivit viatacuaromadecafea.com, frumoasa Burcu a absolvit Liceul American din Tarsus și a urmat studii de administrare a afacerilor în New York. Iar în prezent deține un restaurant de lux și câteva cafenele în Istanbul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe 19 iunie 2023, celebrul actor Kaan Urgancıoğlu le-a făcut cea mai mare surpriză fanilor săi, anunțând că s-a căsătorit cu iubita lui, Burcu Denizer. Nuntă a avut loc într-un cadru restrâns la Consulatul Turciei din Atena. Cei doi miri au purtat ținute atipice, mireasa a ales un costum alb cu pantaloni și pălărie, iar mirele a îmbrăcat un costum negru cu o cămașă albă și o pereche de încălțări sport.

Citește și: Vi-l mai amintiți pe seducătorul Emir din serialul Dragoste infinită? Celebrul Kaan Urgancıoğlu iubește din nou, la scurt timp după despărțirea de actrița Zeynep Oymak! Iată cine este noua lui iubită!