„Titlul meu oficial sau neoficial era de amantă”. Mădălina Crețan, dezvăluiri sincere despre relația în care era implicat Nosfe, atunci când au decis că vor fi împreună

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 iul 2023, 11:37

Mădălina Crețan și Nosfe s-au îndrăgostit unul de altul în momentul în care acesta era implicat, deja, într-o altă relație

Sursa: Captură Video

Mădălina Crețan și Nosfe au trăit o poveste de dragoste cum rar se mai întâlnește în zilele noastre, până în luna octombrie, când artistul și-a dat ultima suflare, la scurt timp după ce a revenit acasă, de la un concert. 

Mădălina Crețan și Nosfe s-au îndrăgostit unul de altul în momentul în care acesta era implicat, deja, într-o altă relație, dar care nu se mai îndrepta în direcția care trebuia. Deoarece își dorea să aibă o relație cu el, Mădălina a fost nevoită să aștepte aproximativ un an, pentru ca acesta să se despartă de iubita lui de la acea vreme.

Mădălina Crețan, cunoscută drept amanta lui Nosfe

În toată această perioadă, știindu-se că Nosfe are o altă parteneră, Mădălina Crețan era cunoscută drept amanta artistului, lucru ce a deranjat-o foarte tare, deoarece nu a fost niciodată de acord cu relațiile în paralelel.

„Greu am gestionat. Eu am așteptat nouă luni de zile ca el să se hotărască oficial de fosta lui iubită. M-am despărțit de foarte multe ori de el în perioada asta, bineînțeles, am suferit foarte mult(...).

La un moment dat, după a doua despărțire, mi-am dat seama că sunt ușor penibilă, pentru că, de fiecare dată, îi spun gata și, după aia, îl primesc sau îl cer înapoi. 

Citește și: Mădălina Crețan, adevărul despre moartea soțului ei: "A avut perioade în care s-a chinuit" Iris, fiica lui Nosfe, a presimțit moartea tatălui său

Mi s-a părut o joacă de-a șoarecele și pisica și m-am lăsat pradă destinului și am zis ce o fi  o fi și, dacă e să fie ce trebuie, bine, dacă nu,

trebuie să o vad ca pe o experiență din care, cu siguranță, voi avea ceva de învățat(...) Cumva, titlul meu oficial sau neoficial, deși nu vorbim de o căsnicie, era de amantă”, a povestit Mădălina Crețan, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Motivul pentru care Nosfe s-a despărțit după nouă luni

Mădălina Crețan a fost de acord să îl aștepte pe Nosfe nouă luni, deoarece îi promisese că vor fi împreună, doar că nu va face acest pas decât în momentul în care va fi sigur că plecarea lui nu o va răni pe iubita lui de la acea vreme. 

„Soțul meu a fost un om atât de bun, încât nu a putut suporta ideea că, din cauza lui, poate să sufere altcineva. Atunci, el, cumva, a încercat, în acele nouă luni de zile, să facă tot posibilul să repare, cumva, o relația care nu mai funcționa, ca, în momentul în care el ia decizia finală de a ieși de acolo, să fie convins sută la sută că nu el este cel care a cauzat suferința și ruperea aia dintr-un motiv extern.

Citește și: Mădălina Crețan, noi declarații dureroase despre pierderea lui Nosfe: "Îmi este dor de el în fiecare zi, la fiecare respirație"

Totuși, la cam lase luni, mi-a trimis un mesaj: «Noi doi vom fi împreună, dar trebuie să mai trecem niște etape»”, a mai povestit aceasta.