Un tânăr de 25 de ani a fost găsit mort pe stradă, în Târgu Lăpuș. Care este, de fapt, cauza decesului?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 09 apr 2024, 00:35

Un tânăr de 25 de ani a fost găsit mort pe stradă, în Târgu Lăpuș. Care este, de fapt, cauza decesului?

Sursa: Pexels.com

Tragedie cumplită în România! Un tânăr de 25 de ani a fost găsit fără viață pe marginea unui drum din Târgu Lăpuș.

Un tânăr de doar 25 de ani din Fântânele,  a fost găsit fără viață pe marginea unui drum, la ieșirea din localitatea Târgu Lăpuș, înspre Răzoare, duminică dimineață, 9 iulie.

Citește și: „Unde e băiatul meu?”. Doi tineri și-au pierdut viața din cauza vitezei amețitoare. Accident de proporții, pe Șoseaua Alexandriei

Un tânăr de 25 de ani a fost găsit mort pe stradă, în Târgu Lăpuș. Ar fi victima unui accident

Polițiștii au fost sesizați și s-au deplasat la fața locului, unde au descoperit cadavrul tânărului de 25 de ani din Fântânele. 

Potrivit presei locale, șoferul care l-a accidentat mortal a fugit. Polițiștii au instituit filtre pe drumurile din județ și îl caută pe fugar.

De asemenea, organele de poliție efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul și pentru a afla cauza decesului.

Citește și: „Adio, Lucas! Adio, Ana și copilul vostru nenăscut”. Cei doi polițiști, care au fost implicați într-un accident fatal, în Cluj, au fost conduși pe ultimul drum

"În această dimineață (duminică dimineață- n.r.), la ora 04.35, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că, la ieșirea din localitatea Târgu Lăpuș, înspre localitatea Răzoare, pe partea carosabilă se află o persoană decedată'', anunță IPJ Maramureș.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și a cauzei decesului'', se arată în finalul comunicatului.

Doi copii au rămas orfani, după ce părinții lor și-au pierdut viața într-un accident auto

  „Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, un autoturism a lovit glisiera mediană pe Autostrada A1, pe sensul București – Pitești, la kilometrul 74, în zona localității Ionești, județul Dâmbovița, rămânând imobilizat parțial pe a doua bandă.

La locul accidentului, a intervenit Detașamentul Găești cu o autospecială pentru stingere cu modul descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Dâmbovița.

În urma evenimentului rutier,  au rezultat trei victime.   Dintre acestea două persoane încarcerate, inconștiente, care au fost transportate la spital și o persoană neîncarcerată, conștientă, care a fost transportată și ea la spital”,  au transmis autoritățile.