La ce oră se difuzează serialul turcesc „Melek” la Kanal D?

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 12 apr 2024, 00:40

Care sunt noile zile de difuzare ale serialului turcesc „Melek”, de la Kanal D?

Sursa: Captură KANAL D

Care sunt noile zile de difuzare ale serialului turcesc „Melek”, de la Kanal D?

Kanal D își schimbă grila de program așa că, iată când urmează să fie difuzat serialul „Melek”. Serialul a avut premiera pe 4 iulie și a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate producții TV.

În ce zile urmează să fie difuzat serialul turcesc „Melek”?

Potrivit noii grile lansate de postul nostru de televiziune, Kanal D, zilele în care serialul TV „Melek” va fi difuzat, urmează să fie modificate.

Pentru că serialul „Melek” este atât de apreciat de către publicul din România, acesta urmează să fie difuzat de luni până vineri, începând cu ora 20:00. Serialul fenomen, care îi ține îi suspans pe fanii filmelor turcești, este urmărit zilnic de mii de români.

Kanal D își dorește ce este mai bune pentru telespectatorii săi, de aceea ne propunem să vă surprindem într-un mod cât mai plăcut și ținem cont de părerile voastre.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D, Melek, pe cale să își piardă copiii

Așa se întâmplă și cu serialul „Melek”, care îi ține pe admiratori cu sufletul la gură de la premiera care a avut loc pe data de 4 iulie 2023.

Melek, poveste impresionantă a unei femei puternice

Melek te atrage de la prima vedere pentru că este un personaj controversat, unic, autentic și diferit de multe alte personaje. Este o femeie care luptă pentru supraviețuire și care se lovește de tradițiile și obiceiurile comunității. O tânără care alege să lupte pentru iubirea sa, atunci când familia o forțează să se căsătorească cu un alt bărbat pe care nu îl iubește. Totuși, trece peste orice obstacol, inclusiv peste deciziile drastice ale familiei și alege să fugă cu bărbatul iubit, Alpay, în Germania.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fiind tânără și visătoare aceasta crede în povești de iubire, cu final fericit și în minciunile pe care i le înșiră persoana de lângă ea.

Din păcate viața ei se schimbă brusc, iar necazurile încep să vină unele după altele neștiind ce să facă și încotro să se îndrepte.

Din păcate, aceasta află că are cancer, iar în timp ce se află în spital soțul ei fuge cu amanta, iar Melek rămâne singură cu cei trei copii ai săi. Femeia își găsește puterea de a le oferi copiilor săi un viitor și, pe măsură ce se confruntă cu durerea trecutului, nenumărate probleme și situații incredibile o așteaptă în noua ei viață.

Citește și: Ce se întâmpla cu serialul turcesc „Melek”? Care sunt noile zile de difuzare, de la Kanal D

Deși știe ca familia sa este supărată pe decizia pe care a luat-o în urmă cu două decenii, și refuză să îi mai pronunțe numele, Melek alege, totuși, să se întoarcă, împreună cu cei trei copii, la familia sa.

Aceasta își spune speranța în familia ei, dar se lovește de refuzul și orgoliul tatălui, dar și a rudelor sale care nu vor să mai audă de ea.

Melek este, însă, o femeie puternică, hotărâtă și capabilă și va încerca să facă față tuturor provocărilor. Cu cât urmărești acest serial, îți dai seama că Melek se aseamănă cu multe dintre femeile singure din ziua noastră.

Serialul este plin de dramă, iubire și răsturnări de situație, de aceea te invităm să îl urmărești în fiecare zi de luni până vineri de la ora 20:00.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.