Alege precadre pentru ferestre pentru economii - calitate asigurată de magazine specializate

Author: Diana Tilă

Dacă despre ușă se zice că este primul element care te întâmpină înainte de a intra într-o locuință, despre ferestre se spune că sunt ochii casei. De aceea, ele trebuie să fie alese cu grijă, în funcție de avantajele oferite, dar și montate de o echipă de profesioniști.

Încadrarea de asemenea este importantă. Felul în care fereastra se îmbină perfect în cadru va aduce economii importante la facturi, deoarece nu permite pierderea de căldură. În felul acesta termoizolarea este asigurată.

Echipa de specialiști de la magazinele de profil asigură livrarea acestor precadre pentru tâmplărie, dar și a accesoriilor de montaj ferestre.

Ce sunt, de fapt, precadrele pentru ferestre

Precadrele pentru tâmplărie, mai precis pentru ferestre și uși sunt de fapt profile confecționate din materiale de înaltă calitate. Ele fac parte dintr-un sistem numit Triotherm care asigură montarea tâmplăriei în stratul de termoizolare a locuinței.

Aceste profile sau precadre ferestre se folosesc deoarece montajul profesional al ușilor sau ferestrelor se face impecabil cu ajutorul lor. Este bine de știut că acest profil este certificat pentru case pasive, unde punțile termice sunt reduse la minim. Cu ajutorul fixării mecanice aceste profile preiau toate sarcinile apărute.

Avantajele oferite de profilul Triotherm sunt nenumărate

Una dintre cele mai importante avantaje ale folosirii acestui profil este, desigur, reducerea în mod optim și eficient a punților termice. Deoarece profilul are greutate redusă, dar și o dimensiune compactă, acest lucru ajută la montarea rapidă a fixării pe stratul de suport, chiar în câteva minute. Având un sistem inovator de cuplare, se poate modifica lungimea profilului, indiferent de mărimea dimensiunilor.

Transportul profilelor Triotherm pe șantiere sau în locațiile unde urmează să fie montate se face cu ușurință, tocmai pentru că ele prezintă dimensiuni și greutate redusă. În felul acesta se economisește timp prețios.

Cu ajutorul acestui sistem inovator, montarea tâmplăriei va asigura eficiența energetică a ferestrelor, fără costuri ulterioare.

Produse pentru etanșare energetică la mare căutare

Toată lumea caută soluții pentru a reduce consumul de energie sau pierderile termice. Pe lângă profilele Triotherm, magazinele de profil mai comercializează și accesorii menite să ajute la o cât mai bună etanșare. Astfel, de aici se pot comanda benzi de etanșare ferestre de tip autoadeziv, dar și role de presare a benzilor izolatoare.

Un alt produs căutat este și spuma poliuretanică, etanșă la aer și ploaie. Acest tip de spumă se folosește la montajul tâmplăriei și la umplerea fisurilor care apar între diferite materiale de construcție. Ea contribuie la izolarea fonică și termică chiar dacă este tăiată după uscare.

Produsele de întreținere ale tâmplăriei sunt de asemenea importante, deoarece crește durata de viață și de folosire în același timp. Kit-ul de întreținere PVC și aluminiu este recomandat în aceste cazuri.

Accesoriile de tâmplărie de tip broaște sau mânere pentru uși și ferestre sunt de asemenea prezente în oferta magazinelor online. Accesoriile pentru montaj ferestre, plasele pentru insecte sau trusele cu scule sunt importante și pot fi comandate la prețuri accesibile.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.