O bătrână de 80 de ani a fost agresată fizic până și-a dat ultima suflare. Aceasta a fost găsită fără viață în casa ei

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 15 apr 2024, 01:20

O bătrână de 80 de ani a fot bătută până la ultima suflare

Sursa: Pexels.com

Un bărbat de 31 de ani din Dolj a omorât-o cu bătaia pe sora bunicii sale, iar femeia a fost găsită fără viață în casa acesteia.

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat un caz în care un bărbat de 31 de ani din Dolj a fost reţinut pentru omor după ce a bătut-o pe sora bunicii sale. 

Citește și: Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în Vama Veche. Bărbatul vinovat amenință că își va lua viața

O bătrână de 80 de ani a fot bătută până la ultima suflare

Poliţiştii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizați vineri, 14 iulie 2023, de către un bărbat de 47 de ani după ce o bătrână de 80 de ani ar fi fost agresată fizic de unul dintre membrii familiei ei. Când organele de poliție au ajuns la locul faptei, aceștia au descoperit sufletul neînsuflețit al bătrânei agresate.

”În urma efectuării necropsiei medico-legale, s-a stabilit că moartea victimei, în vârstă de 80 de ani, a fost violentă, leziunile putându-se produce prin lovire cu corp dur şi corp tăietor-înţepător.

De asemenea, între leziunile de violenţă şi deces există legătură directă de cauzalitate. Din cercetările efectuate s-a stabilit că un tânăr de 31 de ani, din localitate, este bănuit de comiterea faptei, acesta locuind împreună cu victima (sora bunicii paterne)”,
 arată IPJ Dolj, potrivit observatornews.ro.

Bărbatul de 31 de ani din Dol j a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor, acesta fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Sâmbătă, 15 iulie 2023, va fi propusă arestarea preventivă a acestuia. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Trupul neînsuflețit al unui adolescent de 14 ani a fost descoperit în Prut

Un român a fost ucis în bătaie pentru un telefon

Un român rezident în Mallorca, în vârstă de 59 de ani, a fost victima unei tâlhării ce i-a fost fatală. În jurul orei 4:30 dimineața, pe o stradă din această stațiune ar fi avut loc o tâlhărie ce a avut un final nefericit. Agresorul este tot un român de 40 de ani, un personaj cunoscut de polițiștii spanioli, iar acesta l-ar fi abordat pe celălalt român cu dorința de a îi fura telefonul mobil și obiectele de valoare pe care le avea.

Românul de 59 de ani nu ar fi vrut să îi ofere tâlharului lucrurile sale, iar agresorul l-a pus la pământ pe român și l-a lovit cu bestialitate, mai ales în zona capului. Victima a fost transportată la Unitatea de Terapie Intensivă din Son Espases, în stare critică, fără a mai putea fi salvat. Atacatorul din România a fost prins de polițiștii spanioli și a fost plasat în arest, unde își va aștepta pedeapsa pentru tâlhărie cu violență și omor. 

Citește și: „Probabil că de foame și-au mâncat hainele”. Ce au găsit medicii în stomacul bătrânilor maltratați în „azilele groazei”. Victimele de abia dacă primeau de mâncare

 

Taguri: