Deea Maxer și Robert Drilea au adus bucurie în rândul fanilor: „Felicitări pentru pasul pe care l-ai făcut!”. Vacanța din Grecia i-a apropiat și mai tare pe cei doi îndrăgostiți

Autor: Andreea Buinoschi

Deea Maxer nu s-a sfiit din a-și arăta iubirea pe care o poartă acestuia

Sursa: Facebook

Deea Maxer și Robert Drilea s-au apropiat și mai mult în vacanța din Grecia, în care au plecat alături de câțiva prieteni. Fericirea lor este atât de mare, încât a fost observată și de cei din mediul online, care nu s-au sfiit din a-i complimenta și din a le ura toate cele bune.

Deea Maxer și Robert Drilea au avut parte de o vacanță reușită, pe o insulă din Grecia. Cei doi îndrăgostiți au plecat alături de câțiva prieteni și s-au bucurat din plin de toate momentele pe care le-au petrecut împreună, iar fotografiile de cuplu, postate în mediul online, au generat comentarii foarte frumoase.

Deea Maxer și Robert Drilea, adorați de internauți

După ce a confirmat relația pe care o are cu Robert Drilea, în jurul lor s-a creat mare vâlvă, aceasta fiind acuzată că și-a părăsit soțul pentru altcineva și că își neglijează copiii

pentru acesta. După ceva timp, percepția oamenilor pare că s-a schimbat, iar cele mai multe comentarii sunt de apreciere.

De acest gen de comentarii s-au bucurat cei doi îndrăgostiți, de fiecare dată când postau fotografii din vacanță. Deea Maxer nu s-a sfiit din a-și arăta iubirea pe care o poartă acestuia, iar internauții au sesizat acest lucru și i-au felicitat.

Citește și: Motivul pentru care Robert Drilea vrea să o ia de soție pe Deea Maxer: „E singura care cred că-mi poate salva viața” Declarația care i-a lăsat pe fani fără cuvinte

Un internaut a remarcat cât de mult seamănă cei doi la nivelul feței și i-a felicitat, mai ales că se spune că persoanele care seamănă și care formează un cuplu vor rămâne împreună pentru toată viața.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Felicitări pentru pasul pe care l-ai făcut... semănați voi doi. Cred că nimic nu e întâmplător în viață”, „Vă ador, sunteți superbi” „Iubiți-vă mult!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care aceștia le-au primit.

Deea Maxer și Robert Drilea ar putea forma o familie

Relația dintre Deea Maxer și Dinu Maxer evoluează din ce în ce mai frumos, iar fosta soție a lui Dinu Maxer nu exclude posibilitatea de a fi, din nou, soție.

În cadrul unei emisiuni televizate, aceasta a spus că, dacă se va mărita, numele ei de familie va fi Drilea.

Citește și: „Mi-a pus Robert pe deget inelul”. Deea Maxer a dat vestea cea mare, la doar câteva luni de relație

Mai mult decât atât, sunt șanse mari ca cei doi să aibă și un copil împreună, deoarece artista a mărturisit, în urmă cu doar câteva săptămâni, că Robert Drilea iubește copiii și își dorește să aibă și el.

Iubitul artistei i-a cunoscut pe copiii acesteia de Paște, când a petrecut trei zile alături de familia acesteia. Deea Maxer s-a arătat extrem de încântată de modul în care cei doi copii se înțeleg cu Robert și petrec toți mult timp împreună.