Meghan Markle intensifică zvonurile despre divorțul ei de Prințul Harry! În ce ipostaze a fost surprinsă nora Regelui Charles

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 21 apr 2024, 02:05

În ce ipostaze a fost surprinsă Meghan Markle

Sursa: Reuters

În ultima vreme, au apărut diverse speculații cu privire la căsnicia Prințului Harry și Meghan Markle, sugerând că relația lor ar fi în pericol de a se destrăma.

Există zvonuri că cei doi ar fi aproape de divorț, iar aceste presupuneri au luat mai multă amploare când Meghan a fost observată în public fără Harry.

Citește și: Deea și Dinu Maxer, Ilinca Vandici și Sofia Vergara sunt doar câteva dintre celebritățile ce s-au separat în anul 2023

Despre relația dintre Harry și Meghan

Povestea de dragoste dintre Harry și Meghan a debutat în anul 2016. Prințul a fost fermecat de actrița americană iar în 2018, la doi ani după ce s-au cunoscut, cei doi au spus "da" în fața altarului, moment care a fost urmărit de milioane de oameni. Ducii de Sussex au doi copii împreună, Archie, în vârstă de 4 ani și Lilibet, care are 2 ani. Cu toate că păreau a forma cuplul perfect, situația lor a început să se înrăutățească după mutarea în California în martie 2020, când au părăsit Familia Regală.

Chiar dacă Prințul Harry și Meghan Markle au făcut multe sacrificii pentru ca relația lor să fie una fericită, surse din grupul lor de prieteni afirmă că eforturile lor sunt zadarnice. În ultima perioadă, au apărut tot mai multe speculații cu privire la un posibil divorț între cei doi, deoarece ducele și ducesa de Sussex petrec timpul mai mult separat decât împreună.

Citește și: Meghan Markle, apariție surprinzătoare după ce a fost criticată că nu l-a însoțit pe Prințul Harry la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Unde a fost văzută soția prințului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a făcut nora Regelui Charles

După ce au revenit în America, zvonurile despre separarea cuplului s-au intensificat. Nu este prima dată când se speculează că relația lor este pe „buza prăpastiei”. De-a lungul timpului, s-au vehiculat informații despre interesul lui Meghan Markle față de aspectele financiare oferite de Prințul Harry. În prezent, cuplul pare să se afle într-o situație delicată, mai ales că au pierdut contracte care le aduceau venituri considerabile.

Conform jurnalistului britanic Tom Bower, speculațiile privind o posibilă separare au avut un punct de plecare solid. Totul ar fi început când cei doi soți au considerat că ar fi mai bine să renunțe la proiectele comune. Spre exemplu, Meghan Markle a avut în plan să lanseze un blog de lifestyle intitulat ,,The Tig”, iar Prințul Harry s-a implicat în realizarea unui documentar în Africa. Cu toate acestea, există o probabilitate crescută ca respectivele proiecte să nu aibă un final bun.

Recent, ducesa de Sussex, nora Regelui Charles al Marii Britanii, a fost surprinsă singură în zona apropiată cartierului rezidențial în care locuiește cu Harry, în California. Meghan a fost fotografiată achiziționând un buchet de flori de la o florărie din zonă. În imagini, ea este însoțită de bodyguardul său personal și de câinele ei, însă Prințul Harry lipsește din ,,peisaj".

Citește și:   Regele Charles al III-lea a ajuns în România! Programul monarhului britanic