Ana Morodan a fost trimisă în judecată! Lista infracțiunilor comise de „Contesa Digitală”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 apr 2024, 04:20

Lista infracțiunilor comise de „Contesa Digitală”

Sursa: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan a fost trimisă în judecată după ce a încercat să plece de la prelevarea probelor biologice care urmau să demonstreze dacă a consumat sau nu substanțe interzise înainte de a se urca în autoturism.

Ana Morodan a fost trimisă în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru că a condus sub influența substanțelor interzise.

Ana Morodan a fost trimisă în judecată

În martie 2023, Ana Morodan a fost trasă pe dreapta de două ori de poilițiști. La acel moment, s-a constatat că nu avea carnet de conducere, că șofa fără permis și că era sub influența substanțelor interzise și a alcoolului.

Până la acest moment, Ana Morodan a fost cercetată sub controș judiciar, dar acum va fi trimisă în judecată sub aceeași măsură.

Citește și: Ana Morodan, primele declarații despre întâmplarea din trafic, după ce a stat 24 de ore în arestul poliției: „Am făcut o greșeală” ”Contesa” s-a ales cu trei dosare penale

Ana Morodan ieșise în public să explice motivul pentru care i-au fost găsite substanțe în corp.

Se pare că era vorba despre substanțe care se puteau procura cu prescripție medicală, dar care afectau capacitatea de conducere a unui autovehicul după consumarea lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Primele declarații ale Anei Morodan după incident

Cu permisul reținut, Ana Morodan a continuat să conducă, asta după ce a refuzat prelevarea de probe biologice. De asemenea, vedeta se afla sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.

„Am condus fără carnet. Nu am consumat nicio substanță, doar am condus fără carnet. Am luat pastile de somn că sunt insomniacă. N-am primit semnale de la polițiști.

Sunt foarte ok. Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii”, a declarat Ana Morodan.

Ana Morodan a fost reținută de polițiștii din Brigada Rutieră pentru 24 de ore, după ce a fost oprită în trafic de două ori. Inițial, a fost oprită în trafic marți, în jurul orei 16:00, când a refuzat să i se recolteze probe biologice. Din acest motiv, vedeta s-a ales cu dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. 

Citește și: Ce mesaj i-a lăsat Adelina Pestrițu „contesei digitale”, la scurt timp după ce și-a cerut iertare public pe Internet: „Nu faceți ca mine”

După primul dosar penal, Ana Morodan s-a urcat iar la volan și a fost oprită de agenții Brigăzii Rutiere în jurul orei 23:00, când a acceptat să fie testată. În urma testării, a rezultat o concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge și un consum de substanțe halucinogene.

Ca urmare faptelor sale, Ana Morodan s-a ales cu două dosare penale în aceeași zi. Influencerița a fost dusă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.