,,Trebuie să se înțeleagă cu părinții mei” Milionarul Caius Covrig a dezvăluit cum arată femeia perfectă pentru el. Cum vede Caius Covrig relația dintre iubită și părinții lui

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 apr 2024, 02:35

Caius Covrig

Sursa: Facebook- Caius Gabriel Covrig

Milionarul Caius Covrig a făcut dezvăluiri de senzație în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”. Afaceristul a trăit visul american, însă dorința de a dezvolta afacerea părinților și de a le fi alături a fost mai puternică.

În vârstă de doar 26 de ani, Caius Covrig a reușit să-și clădească propriul imperiu în domeniul hotelier. Deși atrage toate privirile, tânărul milionar este extrem de atent atunci când își alege iubita, ținând cont și părerea părinților.

Caius Covrig a vorbit despre iubita lui, dar și despre relația pe care aceasta o are cu părinții săi

Afaceristul este o persoană discretă atunci când vine vorba de viața personală.

Cunoscut pentru promovarea inedită din mediul online a afacerii sale, Caius este mult mai rezervat când vine vorba despre persoana iubită.

Citește și: Milionarul Caius Covrig surprins până la lacrimi de Maria Roșianu, prima lui antrenoare de baschet

Milionarul i-a dezvăluit Biancăi Drăgușanu că care pe cineva în viața lui, însă nu se gândește încă să facă pasul cel mare.

Caius Covrig susține că are alte priorități acum, dar în viitor și-ar dori o familie numeroasă.

”Cu siguranță găsești în viață, dar nu sunt în punctul în care să spun că am o căsnicie, am alte priorități acum. Dar normal, am o persoană cu care sunt. Persoanele pe care le-am avut în viața mea sunt cele care am simțit că îmi aduc un plus valoare. Simți atunci când o femeie stă lângă tine pentru că te iubește și atunci când o femeie stă alături de tine pentru bani”, a mărturisit Caius Covrig.

Citește și: Alexia, invitată sâmbătă, de la ora 14:00, la "Duet cu Alexandra" la Kanal D2" Încerc să rămân cu picioarele pe pământ"

Întrebat de Bianca Drăgușanu dacă se vede cu aceeași femeie și peste zece ani, răspunsul milionarului a fost unul afirmativ: „ Eu niciodată nu stau într-o relație dacă nu mă văd pe viitor cu persoana respectivă.

Suntun bărbat foarte familist”, a mai spus milionarul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tânărul a afacerist are o relație extrem de apropiată cu părinții săi, iar acest lucru și-l dorește și din partea iubitei sale.

Caius consideră că iubita lui trebuie să se înțeleagă bine și cu părinții săi.

”Nu pot să spun că este un procent foarte important, doar că fiind un bărbat foarte familist, mi se parte normal ca persoana cu care sunt să se înțeleagă bine cu părinții mei”, a mărturisit Caius Covrig.

Citește și: În această seară, la “Teo Show” – Prima apariție televizată a Danielei Crudu, după ce a devenit mamă “Mi se părea ca sunt urâtă!”

Cu toate acestea, afaceristul a dezvăluit faptul că părinții lui nu sunt genul care să-i implementeze un tipar de femeie, lăsându-l să ia propriile decizii.

Unul dintre cei mai tineri milionari din România a răspuns sincer la toate întrebările adresate de Bianca Drăgușanu, întrebări legate de viața în Statele Unite ale Americii, despre prieteni falși, dar și picanterii din viața personală.

Pentru alte dezvăluiri de senzație urmăriți ”Detectorul de Minciuni", emisiune difuzată în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Kanal D2.