Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul, în mare secret: „Ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel”. De ce s-a întâmplat totul atât de rapid

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 apr 2024, 03:35

Evenimentul a adus multă bucurie în sufletele celor din familie

Sursa: Facebook

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți la jumătatea lunii iunie, iar botezul micuțului Sasha Ioana a avut loc în urmă cu doar câteva zile. Cei doi și-au creștinat fiul în secret, iar familia artistei nu își mai încape în piele de bucurie.

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul, la aproximativ o lună de când acesta a venit pe lume. Tatăl artistei este cel care a anunțat fericitul eveniment, sperând ca Dumnezeu să îi ajute lui și întregii familii, pentru a-l crește pe Sasha Ioan.

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat copilul

Sâmbătă, 22 iulie, la aproximativ cinci săptămâni de când a venit pe lume, Sasha Ioan a fost creștinat.

Evenimentul a adus multă bucurie în sufletele celor din familie, iar petrecerea a fost una restrânsă, la care au luat parte doar persoanele apropiate.

A avut loc botezul sâmbătă. Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat.

Citește și: Fiul lui Theo Rose s-a născut de doar o lună, dar artista deja îl răsfață la maxim! Cât a scos din buzunar pentru prima vacanță a micuțului

Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat. Emoții au fost când s-a născut.  Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare”, a mărturisit tatăl artistei, conform Playtech.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sora lui Theo Rose l-a botezat pe Sasha Ioan

Încă de când a născut, sora lui Theo Rose a anunțat că ea va fi nașa de botez a nepotului ei, ceea ce a reprezentat o mare bucurie pentru ea. Totodată, Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, a dezvăluit motivul pentru care nepotul lui a fost botezat atât de repede, la o lună și zece zile de când a venit pe lume.

„Așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn. Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia”, a mai declarat acesta.

Deși a născut în urmă cu puțin timp, Theo Rose și-a revenit extrem de repede. Mai mult decât atât, exceptând celulita apărută în urma sarcinii, artista se bucură din plin de toate schimbările care au apărut ulterior, deoarece considera că, înainte de a rămâne însărcinată, era prea slabă.

Citește și: Cum arată Theo Rose la aproape o lună după ce a născut! Artista a reușit să slăbească fără niciun efort: „Corp nou”

Totodată, a reușit să scape de un număr mare de kilograme, fiind vorba de 10 kg pe care a reușit să le dea jos „instant”, chiar „pe masa de operație”. Cu toate acestea, nu a rămas la greutatea dorită și s-a ales și cu câteva vergeturi.