Maria Constantin și Robert Stoica au fost cununați de nași celebri: „Am luat-o ca pe un eveniment pentru sufletul nostru”. Când va avea loc petrecerea de nuntă

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 iul 2023, 10:31

Petrecerea cea mare va avea loc vinerea viitoare, pe data de 4 august

Sursa: Instagram

Maria Constantin și Robert Stoica s-au cununat în urmă cu două zile, pe data de 25 iulie, iar nași le-au fost două persoane cunoscute în industria muzicală. Evenimentul nu este gata în totalitate, căci petrecerea cea mare nu a avut loc încă.

Maria Constantin și Robert Stoica sunt, oficial, soț și soție și nu puteau alege orice pereche de nași. Artista a ajuns și în fața ofițerului de Stare Civilă, dar și în fața altarului, bifând ambele cununii în aceeași zi.

Cine sunt nașii aleși de Maria Constantin și de Robert Stoica

Kristiyana și soțul ei, impresarul Rustem, sunt cei care i-au cununat pe Maria Constantin și pe Robert Stoica.

Cei doi nu au reușit să se implice prea mult în organizarea evenimentului, deoarece au avut câteva proiecte care au necesitat timp, dar proaspeții miri s-au asigurat că totul va merge ca pe roate.

Petrecerea cea mare va avea loc vinerea viitoare, pe data de 4 august, în timp ce, la cele două cununii, au luat parte doar familia și prietenii apropiați. Petrecerea va fi una cu tematică, deoarece mireasa și-a dorit ca toată lunea să fie îmbrăcată în alb. 

Citește și: Regula strictă pe care invitații vor trebui să o respecte la nunta artistei Maria Constantin și a lui Robert Stoica: „Toată lumea trebuie”

„Din ce mi-a zis fina, vrea ca toată lumea să fie îmbrăcată în alb, să fie o petrecere white.(...) Abia așteptăm! Noi ne implicăm mai puțin, ei se implică mai mult, pentru că noi suntem și cu treburi, trebuie să plecăm în străinătate, la petreceri.

Ne-am implicat și noi puțin cu muzică. În rest, cu restaurantul, cu meniurile, se ocupă ei, ei se organizează. Noi o să aducem niște surprize muzicale din partea noastră”, a povestit Kristiyana, pentru un post de televiziune, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Motivul pentru care au amânat petrecerea de nuntă

În curând, va începe postul Adormirii Maicii Domnului și se spune că nu este bine să faci nuntă în timpul posturilor. Prin urmare, artista s-a cununat înainte, urmând ca petrecerea să se țină peste doar câteva zile. Atât ea, cât și soțul ei s-au implicat foarte mult în ceea ce privește organizarea evenimentului, deoarece vor ca totul să iasă perfect, emoțiile fiind și ele multe la număr.

Citește și: Maria Constantin a vorbit despre al doilea copil, cu două luni înainte de nuntă: „O bucurie și o mare minune”. Artista mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară

Am avut emoții, dar am organizat o cununie foarte restrânsă cu familiile și prietenii. Robert a fost și el emoționat, deși am luat-o ca pe un eveniment pentru sufletul nostru cu familiile și câțiva prieteni.

Noi ne-am concentrat mai mult pe petrecere pe care am organizat-o multă vreme, dar este inevitabil să nu ai emoții.

Am lăsat pe 4 august nunta cea mare. Am vrut să facem cununia religioasă acum pentru că pe 4 august pică postul. Nu am vrut să facem nunta în post.  Vom face cununia religioasă astăzi. Petrecerea va rămâne pe 4 august”, a povestit Maria Constantin pentru Fanatik.