„Trebuie să fiu închis, sunt nebun”. Incredibil ce a făcut un român după ce și-a atacat soția! Bărbatul a fost cel care a denunțat fapta

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 iul 2023, 15:31

Incredibil ce a făcut un român după ce și-a înjunghiat soția!

 

Sursa: Facebook Katie Hurmuz-Irimia/Mihai Hurmuz-Irimia - colaj Kanal D

Un român în vârstă de 29 de ani și-a ucis soția prin înjunghiere în apartamentul lor din Marea Britanie.

Un român în vârstă de 29 de ani și-a înjunghiat soția de peste 100 de ori și a ucis-o. Crima a avut loc în apartamentul lor din Marea Britanie și urmează ca inculpatul să-și primească sentința joi. 

Ce a făcut românul după ce și-a înjunghiat soția

Katie Hurmuz-Irimia, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită moartă în casa în care locuia cu soțul ei, la Wallingford, Oxfordshire, la primele ore ale dimineții, pe 30 august 2022.

În trecut, femeia și-a mai raportat soțul după ce a fost atacată, dar nimeni nu l-a pedepsit. Mihai Hurmuz-Irimia, în vârstă de 29 de ani, va fi condamnat joi, conform  BBC.

După ce a ucis-o, Mihai a făcut un duș și s-a uitat la televizor. Cu puțin timp înainte de ora 02:00, pe 30 august 2022, bărbatul a declarat că a folosit două cuțite pentru a-și înjunghia peste tot soția: „Trebuie să fiu închis.

Sunt nebun”
, a spus românul autorităților.

Citește și: O mamă a rămas fără fiul ei, după ce fostul soț i-a pus capăt vieții și apoi și-a încheiat socotelile cu viața. Motivul crimei ar fi fost gelozia

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ofițerii de poliție au găsit sânge în dormitorul și holul casei celor doi soți, dar și două cuțite pline de sânge în dormitor și bucătărie. Mihai și-a înjunghiat soția în gât și în piept.

„După ce a ucis-o pe Katie, credem că a făcut un duș și s-a uitat la televizor înainte de a suna calm la poliție pentru a raporta ce a făcut. Apelul către poliție era doar despre el, o încercare egoistă de a câștiga simpatie” , a precizat poliţia.

S-au certat cu câteva zile înainte de crimă 

Cu câteva zile înainte să aibă loc tragedia, cei doi soți ar fi avut o ceartă aprinsă. Deși se împăcaseră ulterior, Katie îi spusese lui Mihai că relația lor a luat sfârșit.

Citește și: Gest șocant! Un bărbat din Constanța s-a încuiat în casă și și-a dat foc

În august 2020, Katie a alertat autoritățile cu privire la faptul că a fost bătută de soțul ei când l-a confruntat în privința infidelității lui. Ulterior, Mihai a amenințat că îi va incendia casa soacrei sale și mașina cumnatului său.

Mihai a fost arestat dar, în final, Katie nu a depus plângere împotriva lui. Ulterior, în aceeași lună, femeia a spus poliției că soțul ei a încercat s-o atace cu un cuțit și cu o bâtă de baseball.

A fost arestat, dar nu au fost luate măsuri suplimentare.