Cel mai mare concurs pentru influenceri și creatori de conținut Premii totale de 2.000.000 $

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 iul 2023, 10:59

Luive, rețeaua socială care a rescris regulile jocului pentru creatorii de conținut oferindu-le posibilitatea să câștige din pasiunea lor prin unelte de monetizare directă a conținutului creat de aceștia, lansează un concurs bazat pe sezoane cu premii totale în valoare de 2.000.000 de dolari. Primul sezon, cel care începe în luna August 2023 va recompensa creatorii de conținut care reușesc să ajungă primii la un anumit număr de abonați.

Cum funcționează platforma de social media Luive.com

Luive este prima platformă de social media full monetizabilă din lume, prin care utilizatorii pot obține sume de bani din conținutul creat. În momentul actual, platforma are funcționalități de monetizare a conținutului, precum abonamente pentru 24 de ore sau 30 de zile, Story-uri deblocabile contra cost, postări care pot fi colecționate în urma plătirii prețului cerut de creator, apeluri video taxabile la minut, live streaming monetizabil, dar și o zonă de Explore unde conținutul în format scurt poate genera venituri din vizualizări prin deblocare.

Luive vizează securitatea identității utilizatorilor din ecosistemul acesteia, oferind oricui posibilitatea să își verifice contul gratuit și în cel mai scurt timp posibil. Revendică-ți numele în Luive și asigură-te că nimeni nu se poate folosi de identitatea ta în scopuri malițioase.

Interfața utilizatorului este intuitivă și ușor de navigat, cu opțiuni clare pentru achiziționarea și vânzarea de conținut. În plus, fiecare utilizator are un wallet în care poate gestiona câștigurile sau achizițiile. Monetizarea pe LUIVE se face într-un ecosistem în care se achiziționează pachete de in-site currency, moneda proprie Luives, la diverse prețuri, variabile în funcție de oferte și discounturi de volum, fiind impozitate doar la achiziție de către platformă. Ulterior, monedele în platformă au o valoare unică de 0.05$/Luives și se pot tranzacționa între utilizatorii cu conturi verificate. Orice utilizator, verificat sau neverificat poate face achiziții, însă doar cei cu conturile verificate pot primi monedele. Astfel, utilizatorii verificați  - creatori de content în general - au un comision de 100% din prețurile cerute de aceștia.

Ce premii pot obține cei care participă la concursul organizat de Luive

Echipa de români care a creat Luive pune la bătaie 10 premii cu valori cuprinse între o mie și un milion de dolari. Mecanismul concursului este foarte simplu și îi premiază pe acei utilizatori care reușesc să atragă cât mai mulți subscriberi, într-un timp cât mai rapid.

Primul creator de conținut care ajunge la 100 de abonați va primi 1000 de dolari.

Primul creator de conținut care ajunge la 300 de abonați va primi 3000 de dolari.

Primul creator de conținut care ajunge la 500 de abonați va primi 5000 de dolari.

Primul creator de conținut care ajunge la 1.000 de abonați va primi 10.000 de dolari.

Primul creator de conținut care ajunge la 3.000 de abonați va primi 30.000 de dolari.

Primul creator de conținut care ajunge la 5.000 de abonați va primi 50.000 de dolari.

Primul creator de conținut care ajunge la 10.000 de abonați va primi 100.000 de dolari.

Primul creator de conținut care ajunge la 30.000 de abonați va primi 300.000 de dolari.

Primul creator de conținut care ajunge la 50.000 de abonați va primi 500.000 de dolari .

Primul creator de conținut care ajunge la 100.000 de abonați va primi 1.000.000 de dolari.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

Pe Luive, vei descoperi mai mult decât un simplu concurs. Este o comunitate dinamică și captivantă unde ideile curg liber, iar creativitatea prosperă. Conectează-te cu alți creatori, schimbă sfaturi și sărbătorește succesele celorlalți. În această rețea pulsantă, vei descoperi un ecosistem care încurajează colaborarea și ridică fiecare participant la cote mai înalte.

Orice content creator cu o strategie bună în spate sau agenție de management de talente are șanse să genereze sume nemaiîntâlnite în social media folosindu-și talentul și creativitatea. Luive oferă oportunitatea artiștilor să genereze un nou format de content care pe orice alt tip de rețea de socializare nu ar fi tolerat. 

Ești pregătit să cucerești noi frontiere și să-ți deblochezi întregul potențial de creator de conținut? Intră și tu în cursa către succes și recompense! Alătură-te acum Maratonului Subscriberilor Luive și cucerește premii fabuloase!

Click aici pentru a intra în cursă!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.