„Ne place să părem mereu inferiori ”. Dan Negru, mesaj dur după eșecul lui David Popovici în finala probei de 100 m liber

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 apr 2024, 05:00

Dan Negru

Sursa: Instagram Dan Negru

Dan Negru, prezentatorul TV de la Kanal D, a transmis un mesaj în urma pierderii lui David Popovici în proba de 100 m liber.

Dan Negru, cel mai îndrăgit prezentator TV român, a transmis un mesaj în urma pierderii lui David Popovici în proba de 100 m liber. Eșecul sportivului a venit chiar la final, lucru care a generat, în presă, numeroase critice la adresa acestuia. 

Dan Negru, mesaj dur după eșecul lui David Popovici în proba de 100 m liber

David Popovici, cel mai bun înotător din lume din 2022, a fost aspru criticat, în special în presă, pentru eșecul din finala probei de 100 m liber.

Dan Negru a văzut toate aceste comportamente și a decis să sublinieze faptul că nu doar românii sunt critici când vine vorba de eșecul unui sportiv, ci și alte țări dar, din păcate, românii sunt singurii care își uită valorile. 

Citește și: Fotografie de colecție cu Dan Negru! Cum arăta prezentatorul TV la doar doi ani: „Mi-a făcut-o tata”

„Nu e adevărat că "doar in România" presa demolează un campion care ratează un meci.

Nu doar românii fac asta cu David Popovici.

Ne place să părem mereu inferiori dar nu-s doar românii așa. Când Germania a fost eliminată anul trecut de la Mondialele din Qatar, presa germană i-a demolat. Pentru că așteptările nemților erau sa joace finala. Nici spaniolii nu l-au iertat pe Nadal când a fost eliminat in turul doi la A.O. "Rușine" erau titlurile nemțești când Bayern a fost eliminată in sferturi din Champions League.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oriunde in lume presa pune presiune pe campioni. Când Naționala Americii a luat bătaie la baschet de la Nigeria, presa americană i-a demolat. 

Nu-s doar românii așa!

Citește și: Dan Negru, apel la televiziunile românești după cazul „azilelor groazei”: „ Îi rog pe colegii mei din televiziuni ca măcar cu lecția asta să ne alegem după necazul azilelor”

Romanii însă sunt singurii care uită așa cum alții n-o fac!”, a declarat Dan Negru, pe Instagram. 

Dan Negru acuză românii că-l vor uita pe David Popovici complet

Dan Negru a făcut și o comparație între David Popovici și Tamara Costache, care a fost o înotătoare foarte bună, multiplă campioană europeană și mondială. Prezentatorul TV de la Kanal D consideră că și tânărul David va fi uitat precum Tamara Costache, al cărei nume a fost îngropat.

„Ati auzit de Tamara Costache?  Trăiește in Ploiești în uitare. 

Nimeni nu i-a amintit măcar numele la Mondialele astea de înot.  Tamara la 16 ani-în 1986-devenea campioană mondiala la înot! Era mai tânăra decât Popovici! A bătut recordul mondial la 16 ani! Apoi a bătut de patru ori recordul european!

Cine-i mai amintește numele azi? Tamara de ieri e David de mâine.

Asta e despre noi.  Aici ni se potrivește "doar românii-s așa". La noi nu e nimic mai sigur decât uitarea!”, este mesajul transmis de Dan Negru, pe pagina sa oficială de Instagram.