„Eu nu sunt tu, ca să mă deschid pentru toți”. Bianca și Larisa ajung la cuțite în urma unei melodii dedicate în vestiar: „Ea să nu mă judece pe mine”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 iul 2023, 14:48

George este convins că Larisa ar vrea să discute cu el despre ultimele evenimente

Sursa: Captură Video

Situația între Bianca și Larisa este destul de tensionată, asta după ce Bianca i-a dedicat colegei sale o melodie, în vestiar. Aceeași melodie a fost dedicată și Mihaelei, doar că aceasta a perceput totul ca fiind o glumă și nu a pus la suflet.

Larisa și George încă nu și-au rezolvat problemele din cuplu, iar Bianca pune paie pe foc, după ce o discuție aprinsă ia naștere între cele două concurente. Totul a pornit de la o melodie dedicată în vestiar de Bianca, gest care a deranjat-o extrem de tare.

Larisa pare indecisă în ceea ce privește relația cu George

George este convins că Larisa ar vrea să discute cu el despre ultimele evenimente, lucru ce a fost confirmat și de ea, doar că ar vrea ca discuția să aibă loc între

patru ochi, nu de față cu Laurențiu.

„Eu i-am spus foarte clar, că vreau să mă lase puțin în pace. În capul meu, normal că îmi place ideea asta, că vrea să lupte, dar, momentan, cred că mai bine ar fi să mă lase puțin în pace, pentru că, altfel, nu face decât să forțeze ceva ce nu ar veni natural”, a mărturisit Larisa.

Citește și: Larisa și George în pragul despărțirii! Cei doi concurenți s-au întâlnit în camera roșie pentru a discuta despre neînțelegerile apărute între ei! Iată ce decizie au luat în privința relației lor „Nu-mi place comportamentul asta”

„Ea, probabil, crede că mă influențează Laurențiu, dar nu mă influențează Laurențiu, doar avem unele discuții. Nu iau în calcul ceva ce cred eu că îmi este de nefolos”, o asigură acesta.

Cât despre gală, acesta nu se teme și și-ar dori ca problemele dintre el și Larisa să se rezolve, deoarece a plăcut-o din prima clipă și nu s-ar vedea de mână cu o altă concurentă. Tocmai din acest motiv, le cere fetelor să nu îl voteze, pentru a putea lupta în continuare. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conflictul dintre Bianca și Larisa reîncepe

Bianca a dedicat o piesă Larisei, lucru ce a deranjat-o destul de tare pe concurentă, aducând discuția în platoul emisiunii. După ce aceasta își spune punctul de vedere, Bianca susține că regretă faptul că Larisa nu s-a deschis în fața celor din jur și nu a vorbit despre ceea ce simte, afirmație pe care Larisa a negat-o.

Citește și: Lacrimi și dezamăgire pentru Lorena, după ce Laurențiu a pus capăt idilei lor! „Nu cred că mergem în direcția bună!” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

„Eu am spus că tu nu ai ochi și urechi(...) Eu nu sunt tu, ca să mă deschid pentru toți. Ea e altfel, ea să nu mă judece pe mine”, a spus Larisa, deranjată de afirmațiile făcute de colega ei.

Bianca susține că replica ei a fost spusă pentru a crea material, moment în care George sare în apărarea Larisei.

Situația degenerează, iar Bianca îi reproșează Larisei că a vorbit cu Kinga despre George de mai multe ori. 

Bianca susține că nu înțelege de ce Larisa are un astfel de comportament la adresa ei, în timp ce Larisa consideră că nu a fost respectată și s-a arătat extrem de deranjată de gestul făcut de concurentă, în vestiar. Mai mult decât atât, o sfătuiește să nu mai aibă atâtea așteptări de la George și să încerce să aibă și ea sentimente față de el.