O fată de 15 ani a fost abuzată în plină stradă, în Capitală. Agresorul ar fi cunoscut-o pe internet

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 mai 2024, 02:50

O fată de 15 ani a fost abuzată în plină stradă, în Capitală. Agresorul ar fi cunoscut-o pe internet

Sursa: PixaBay

O fată în vârstă de 15 ani a fost violată în plină stradă, într-o mașină de pe o stradă din Capitală. Agresorul este un tânăr pe care l-ar fi cunoscut pe internet, acesta având 25 de ani.

Poliţiştii bucureșteni din Secția 15 Poliție au reținut duminică un tânăr în vârstă de 25 de ani, acesta fiind cercetat pentru viol, după ce ar fi agresat sexual o tânără de 15 ani pe o stradă din Capitală. Cei doi s-ar fi cunoscut online. 

Fata a fost abuzată într-o mașină, în Capitală

Agresorul este acuzat că a agresat-o pe fată sâmbătă, în plină stradă. 

„Din cercetări, s-a stabilit că minora ar fi cunoscut în mediul online un tânăr, iar la data menționată, în jurul orei 20.30, în timp ce se aflau într-un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 4, prin constrângere, împotriva voinței persoanei vătămate, tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale orale cu aceasta, după ce în prealabil ar fi atins-o în mai multe zone ale corpului", au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Citește și: Le-a luat viața rudelor „în vis”. Criminalul din Bran care și-a răpus rudele cu sălbăticie a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

Totodată, în urma investigațiilor, autoritățile l-au identificat pe tânărul bănuit de comiterea faptei și l-au dus la audieri. În ziua de duminică, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar magistrații au dispus față de acesta arest preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jandarm acuzat că și-ar fi agresat fiica vitregă timp de doi ani, cu știrea mamei

Caz șocant în București, unde detalii șocante din viața unui jandarm au ieșit la iveală. Se pare că acesta și-ar fi violat fiica vitregă, timp de doi ani, cu știrea mamei, dar fără ca aceasta să intervină. Totul s-a aflat după ce jandarmul și-a luat 118 zile de concediu.

Citește și: Gheorghe Dincă, interviu din închisoare! "Monstrul din Caracal" susține că este nevinovat: "Să dea Dumnezeu să nu apuc să mă mișc de aici"

Copila ar fi trecut prim traume repetate timp de doi ani, încă de la vârsta de 13 ani. Bărbatul a profitat de inocența acesteia și a profitat de ea. 

Acesta încă este angajatul Jandarmeriei, la Dispecerat.

O nouă lege anti-viol intră în vigoare de la 1 ianuarie 2024

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care orice act sexual cu un minor cu vârsta sub 16 ani va fi considerat viol.

Astfel, orice act sexual cu un minor sub 16 ani va fi considerat viol, dacă diferența de vârstă dintre cei doi este mai mare de cinci ani.

Cei care vor încălca legea riscă pedeapsa cu închisoarea de la 7 la 12 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.