Casă de piatră, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică! Cât de frumoasă a fost fosta gimnastă română în rochia de mireasă

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 mai 2024, 05:10

Casă de piatră, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică

Sursa: Instagram Sandra Izbașa-Bănică

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au cununat religios duminică, pe 30 iulie.

Sandra Izbașa, una dintre cele mai cunoscute gimnaste din România și Răzvan Bănică s-au cununat religios ieri. Ziua de 30 iulie n-a fost întâmplătoare, fiind data pe care s-au cunoscut în urmă cu trei ani.

Cât de frumoasă a fost Sandra Izbașa în rochia de mireasă

Sandra Izbașa, fosta gimnastă română, a purtat o rochie albă cu spatele gol, care a avut la talie o fundă foarte mare.

Proaspăta soție a lui Răzvan Bănică a declarat că acesta este un moment extrem de special din viața ei, pentru care s-a pregătit mai mult de un an.

Citește și: Sandra Izbașa, dezvăluiri despre primul ei copil: „Marele vis” Ce a mărturisit gimnasta de aur a României

„Un moment foarte special și ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la această slujbă minunată și că suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emoții, ca de fiecare dată, atunci când te pregătești și îți dorești să iasă un lucru perfect, pui suflet, pui emoție și, mai ales, că astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut”, a

declarat Sandra Izbașa.

Citește și: Adevărul despre bătăile primite de la antrenori. Marea gimnastă, Sandra Izbașa, a dat cărțile pe față: „Ar fi trebuit ca niciodată să nu se întâmple asta”

Sandra Izbașa deține patru medalii olimpice, două la aur și două la bronz, pe care le-a obținut la cele două ediții ale Jocurilor Olimpice din 2008 și la Beijing, în 2021, dar și la Londra.

De asemenea, mai are și șapte titluri europene și un argint mondial.

Când a fost cerută de soție Sandra Izbașa

În urmă cu trei ani, chiar de Crăciun, Sandra Izbașa a fost cerută de soție de Răzvan Bănică. În vara anului 2021, s-a căsătorit cu proaspătul ei soț, actor la Teatrul Notarra.

„Povestea începe prin octombrie, noiembrie, trebuia să cumpăr inelul, greu, nu știam măsura.

Avea Sandra un inel, l-am luat, l-am pus pe deget, după care l-am pus la loc, ea s-a prins, trec două săptămâni, ne punem în pat și ea îmi spune: „Dacă te-ai gândit să iei măsuri după inelul ăla din baie, e mare!”. După care îmi spune „Somn ușor!”. Am făcut noapte albă! Am convins-o oarecum că l-a mutat ea când a făcut curat”, a declarat Răzvan Bănică.