Theo Rose s-a decis: „Eu fac luna de miere în...” Artista nu s-a putut abține și a împărtășit asta cu fanii

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 mai 2024, 05:45

Theo Rose

Sursa: Instagram- Theo Rose

Artista Theo Rose și-a reluat activitatea la mai puțin de o lună după naștere și este într-o formă de zile mari. Theo Rose a reluat filmările, dar și concertele. Așa cum și-a obișnuit fanii, artista împărtășește totul cu ei pe rețelele de socializare.

Artista este o mămică împlinită, însă aceasta își face timp pentru carieră și pentru viața de cuplu, Theo Rose fiind într-o relație cu Anghel Damian. Deși nu au făcut încă nunta, artista se gândește deja la luna de miere.

Theo Rose le-a dezvăluit fanilor unde și-ar dori să aibe loc luna de miere

Artista a reluat seria concertelor, ultimul dintre acestea având loc la Râmnicu Vâlcea.

Theo Rose nu s-a deplasat oricum, ci cu ajutorul unui bolid de lux pentru a-i oferi tot confortul de care proaspăta mămică are nevoie.

Citește și: Theo Rose a ajuns la capătul puterilor! Artista a răbufnit: „Am cearcănele până-n gură”

Theo Rose a fost atât de impresionată de mașină, încât a glumit pe seama faptului că ar petrece și luna de miere în ea.

Postarea artistei a strâns zeci de mii de aprecieri și comentarii. Artista a fost impresionată de faptul că în mașină a avut congelator și televizor, chiar și priză.

Citește și: „Ne obișnuim” Theo Rose s-a întors la filmări la mai puțin de o lună după ce a născut. Cu cine l-a lăsat pe Sasha

„N-am văzut mașină d’asta în viața vieților noastre.

Unde mai puneți că azi ne duce și la concert, la Râmnicu Vâlcea?! Are televizor și congelator. Are și priză. Dacă știam… luam pompa electrică. Eu fac luna de miere în mașina asta când o fi”, a scris artista la postarea sa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose și-a reluat seria concertelor și filmărilor

Artista se simte foarte bine, iar după botezul micuțului Sasha, Theo Rose s-a întors la filmări și repetiții. Aceasta a mărturisit că ea și Anghel Damian fac cu schimbul atunci când vine de îngrijirea micuțului Sasha.

Citește și: Probleme de sănătate pentru bebelușul lui Theo Rose! „Spun asta pentru cei care nu au copii, să știe ce-i așteaptă”. Ce se întâmplă în aceste momente cu Sasha

Fanii artistei sunt curioși să afle cu cine rămâne copilul atunci când Theo Rose se află la filmări, iar artista le-a răspuns:  „Sasha e cu tati acasă și vine în vizită pe la mine.  Noroc că stăm aproape de platouri”,  a scris artista în secțiunea de comentarii.

Theo Rose arată foarte bine după nașterea micuțului Sasha, fiind asaltată de complimente la fiecare postare. Artista a mărturisit că nu este ușor, însă atât ea cât și Anghel se obișnuiesc cu noul ritm, iar Sasha este un copil cuminte.

Citește și: ,,Fac terapie de un an și jumătate”. Prima DJ-iță din Romania care a mixat la bustul gol s-a confruntat cu grave probleme de sănătate

Theo Rose și Anghel Damian l-au botezat pe micuțul Sasha pe data de 22 iulie, în mare secret. La eveniment au luat parte doar membrii familiei și câțiva prieteni apropiați. Nașă de botez a fost chiar sora mai mare a artistei, Raluca.