„Mi-am făcut și radiografie pulmonară...” Adelina Pestrițu se confruntă cu probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu frumoasa brunetă în aceste momente

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 mai 2024, 07:15

Adelina Pestrițu

Sursa: Instagram- Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu și-a îngrijorat fanii după ce a ajuns pe mâinile medicilor. Vedeta a fost supusă unei radiografii pulmonare, iar rezultatul l-a împărtășit cu urmăritorii săi.

Frumoasa brunetă postează zilnic pe contul său de Instagram tot ce este nou în viața ei, părțile bune, dar și momentele mai puțin plăcute cu care se confruntă. Adelina Pestrițu a ajuns pe mâna medicilor pentru a afla ce-i cauzează tusea enervantă.

Adelina Pestrițu se confruntă cu probleme de sănătate

Frumoasa brunetă a mers la o clinică medicală, acolo unde a fost supusă unei radiografii pulmonare pentru a afla de unde vine tusea.

Adelina și-a liniștit fanii și a mărturisit că nu este nimic grav, dar că a primit un tratament.

Citește și: Ce mașină de fițe și-a cumpărat Vlăduța Lupău! Bolidul costă câteva sute de mii de euro! Foto

„Sunt bine, mi-am făcut și radiografie pulmonară, care arată foarte bine. Am ceva foarte superficial pentru care o să iau niște medicamente pentru o perioadă scurtă de timp.

Și o să fiu bine, doar că o să stau în continuare în aer condiționat. Am primit niște medicamente care să mă întărească”,
a povestit Adelina Pestrițu pe story.

Adelina Pestrițu a dezvăluit faptul că a fost doar o radiografie de verificare și că totul este în regulă. Vedeta a anunțat că are un început de scolioză și că va fi mai atentă cu greutățile și cu mișcările în următoarea perioadă. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Adelina Pestrițu, fotografie emoționantă alături de fiica ei, la absolvirea grădiniței: ”Suntem mândri de tine!”

„Ar trebui să dorm pe o pernă specială, să fac sport doar cu greutatea corpului meu. Este foarte complicat să nu-mi ridic copilul în brațe. Eu am dureri de spate de foarte mult timp”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu este foarte atentă la sănătatea sa

Frumoasa brunetă are grijă de corpul și mintea sa, iar pentru asta merge la controale regulate chiar dacă nu are o problemă anume de sănătate.

Adelina Pestrițu și-a îndemnat urmăritorii să meargă la medic și să nu se trateze acasă.

Citește și: Adelina Pestrițu a făcut anunțul, după patru ani de căsnicie alături de Virgil Șteblea: „Nu am primit manual de instrucțiuni”

După ce a trecut pe la medic și pe la farmacie, frumoasa brunetă s-a relaxat cu o sesiune de cumpărături. Adelina Pestrițu este foarte pasionată de haine și fashion, fiind o împătimită a cumpărăturilor.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit pe data de 3 iulie 2019 cu Virgil Șteblea, iar cei doi au împreună o fetiță, pe nume Zenaida Maria.