„E pe moarte. E în comă, cred că e sfârșitul!” Veste cruntă pentru Jador! Este vorba de o persoană dragă din familia artistului

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 aug 2023, 19:53

Este vorba de o persoană dragă din familia artistului

Sursa: Instagram Jador

Jador a primit o veste cumplită din partea medicilor, care o vizează pe bunica lui. Iată despre ce este vorba.

În urmă cu câteva săptămâni, Jador a ajuns la spital și și-a anunțat fanii că are probleme mari de sănătate, lucru care îl obligă să renunțe la cariera sa de artist. Acum, cântărețul a mai întâmpinat o cumpănă care va aduce suferință atât pentru el, cât și pentru familia sa.

Vestea cumplită pe care a primit-o Jador de la medici

Din păcate, Jador nu traversează cea mai fericită perioadă din viața lui. Iubita lui bunică a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Militar din Capitală. Femeia este în comă și, pe lângă asta, veștile de la medici privind starea ei de sănătate nu sunt strălucite deloc. Toată lumea este rezervată în privința faptului că ar putea să moară, dar totuși își păstrează speranța că aceasta își va reveni.

Citește și: Cum arăta Jador în adolescență. Imaginea care a devenit virală: „Și atunci dădeam moda” Tu l-ai fi recunoscut?

”Bunica mea e foarte bolnavă, e în comă hepatică.(...) E mamaia pe moarte, este internată la Spitalul Militar, moare. E în comă, din păcate, cred că e sfârșitul, dar mai tragem o speranță.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

(...) Sperăm să-și revină, mama mea e foarte supărată de câteva zile, am chemat-o la mine, am chemat-o pe bunica la București la spital, sperăm să-și revină.”, a declarat Jador, potrivit wowbiz.ro.

Ce va face Jador după ce se va lăsa de muzică

Pentru că are probleme grave de sănătate, Jador este nevoit să renunțe la cariera sa de cântăreț. Artistul a mărturisit că, cel mai probabil, își va termina drumul în lumea muzicii în luna decembrie a anului curent, dar așteaptă să vadă ce îi mai spun și doctorii.

Citește și: „E jale” Jador s-a arătat revoltat în urma unei mărturisiri surprinzătoare din partea surorii sale mai mici

Jador nu s-a culcat pe o ureche, în ciuda faptului că se lasă de muzică, ci și-a pregătit un al doilea plan din care să câștige bani. Se pare că artistul vrea să se lanseze în lumea afacerilor și a explicat ce anume vrea să facă.

„O să mă las în decembrie de cântat! Mă las atunci, mi-am făcut o afacere, mă ocup de ea. Un depozit de materiale de construcții în Bacău. Mă las pentru că e vorba de sănătate, să văd ce spune doctorul în decembrie.

Acum, cu sănătatea sunt mai bine, dar mai am momente și momente… Dar nu vreau să mai vorbesc despre asta!”, a declarat Jador.