Bogdan Mocanu și Nikolas Sax, primele reacții după ce Jador a scos piesa Șarpelo: „Mâine o să aflați”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 aug 2023, 10:08

La cine face referire Jador în „Șarpelo”? Bogdan Mocanu și Nikolas Sax s-au sesizat imediat

Sursa: Instagram Jador/Nikolas Sax

Noua piesă a lui Jador, „Șarpelo”, deși nu a fost încă publicată de cântăreț, stârnește deja controverse în rândul colegilor săi de breaslă.

Jador a stârnit curiozități în rândul fanilor, dar mai ales a colegilor săi, după ce a anunțat premiera melodiei „Șarpelo”, care va fi lansată miercuri, 2 iunie 2023, la ora 20.

Bogdan Mocanu și Nikolas Sax au reacționat imediat

În acest context, cei doi cântăreți de manele, dar și prieteni cu Jador, Bogdan Mocanu și Nikolas Sax, au reacționat imediat pe pagina lor de Instagram, la secțiunea insta story, după ce fanii au crezut că în piesa lui Jador ar putea fi vorba chiar despre ei. 

Din fericire, Bogdan Mocanu i-a liniștit pe fanii acestora, asigurându-i că nu este vorba despre el și Nikolas și că vor afla odată cu lansarea oficială. 

„Nu despre noi e piesa logic ”, a transmis Bogdan Mocanu. În replică, Jador a asigurat: „ Nu e despre ei, mâine o să aflați despre cine e vorba!”.

Citește și: Cum arăta Jador în adolescență. Imaginea care a devenit virală: „Și atunci dădeam moda” Tu l-ai fi recunoscut?

Jador  a postat luni seară un insta story în care și-a informat fanii că pot accesa următorul  link  pentru a primi notificare atunci când se lansează melodia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși premiera piesei trebuia să aibă loc acum câteva zile, Jador a pornit un live în care a transmis faptul că videoclipul a fost șters și astfel lansarea oficială a piesei va avea loc la data de 2 august.

Jador susține că a fost amenințat de o persoană dragă lui

În urmă cu câteva zile, cântărețul de manele a declarat, în urma unui live, că a primit amenințări din partea unei persoane apropiate, care s-ar părea că știe informații importante multe despre acesta. 

Jador susține că nu mai există nici o urmă de prietenie între cei doi, prin urmare piesa „Șarpelo” îi este dedicată în totalitate dușmanului său.

Citește și: „Păi și când te măriți cu mine? ” Iubita lui Jador, nervoasă pe străzile din Stuttgart. De la ce a pornit totul

Am intrat pe live să vorbim de niște probleme fundamentale vieții, mai exact despre oamenii ăștia care mă amenință pe mine.

Oamenii ăștia știu niște chestii despre mine și e urât”, a spus Jador în live.

Manelistul nu a vrut să dezvăluie identitatea persoanei care ar fi venit cu amenințări asupra lui, însă a dat asigurări că o va face chiar în următoarea lui piesă, „Șarpelo”.