Mihai Albu, cele mai grele momente din căsnicie: „Îmi pare rău că i-am lăsat numele”. Detalii din culisele divorțului

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 02 mai 2024, 04:45

Mihai Albu

Sursa: Facebook- Mihai Albu

„Arhitectul pantofilor”, Mihai Albu, a fost invitat în emisiunea ”În Oglindă” cu Mihai Ghiță, în cadrul căreia a vorbit despre cele mai grele momente din căsnicia sa, dar și despre pierdere tatălui său.

Mihai Albu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de pantofi din România. El și-a dorit ca femeilor să nu le fie rușine de faptul că poartă o piesă pe care scrie un nume românesc.

Designer-ul de pantofi a dezvăluit care sunt regretele din căsnicia sa

Mihai Albu evită să vorbească despre subiectul căsniciei sale și consideră că a trecut prea mult timp de atunci astfel încât să se mai gândească la asta.

„Îmi pare rău că i-am rostit și numele”, a spus Mihai Albu.

Citește și: „Arhitectul pantofilor”, Mihai Albu, confesiuni emoționante în cadrul emisiunii „În oglindă”, difuzată sâmbătă, la 22:30, la Kanal D2

Designer-ul și fosta soție s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, iar singurul regret pe care îl are în urma acestei căsnicii este faptul că și-a lăsat fosta soție să-i păstreze numele.

„A fost o negociere. Am fost de acord fiecare cu ce am avut de cerut și am mers la notar, noi am divorțat amiabil”, a mărturisit Mihai Albu.

Citește și: Ce a ajuns să facă Mihai Albu cu afacerea sa, după ce a ieșit din lumina reflectoarelor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mihai Albu este nemulțumit de faptul că numele său a fost implicat în multe scandaluri, chiar dacă nu a fost cazul. Acesta a realizat faptul că nu este bine ca un bărbat să lase numele fostei soții. Întrebat de ce fosta soție a vrut să-i păstreze numele, Mihai Albu susține că aceasta și-a dorit să poarte același nume ca al fiicei sale.

Mihai Albu a vorbit despre moartea tatălui său

Designerul a dezvăluit faptul că tatăl său a lucrat, în ultima parte a vieții sale, la Ministerul Industriei Ușoare, fiind detașat pentru un an la Bistrița Năsăud. “Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat Miliția la ușă. M-am trezit, am deschis ușa și m-au anunțat că a murit tata. Vă dați seama, la 16 ani, a fost un șoc… A făcut infarct pe stradă”, a povestit Mihai Albu.

Citește și: Mihai Albu a elucidat misterul pozei care a ingrijorat pe toata lumea! Designerul a scapat de cel mai mare complex! Iata din ce cauza avea fata tumefiata zilele trecute

Deși a fost mult mai apropiat de mama lui, tatăl lipsind de acasă cu munca, Mihai Albu a fost marcat de moartea acestuia. Designerul susține că mama lui a făcut foarte multe sacrificii pentru a menține familia unită și pentru ca el să nu o i-a pe căi greșite.

Mihai Albu a recunoscut că i-a lipsit autoritatea tatălui, însă mama și fratele lui au reușit să-l țină pe calea ce bună.

 

 

Taguri: