Refresh

This website www.kanald.ro/cum-au-fost-surprinsi-culita-sterp-si-iubita-lui-in-timp-ce-se-pregateau-sa-plece-in-vacanta-ne-am-intalnit-intamplator-20337699 is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Cum au fost surprinși Culiță Sterp și iubita lui, în timp ce se pregăteau să plece în vacanță: „Ne-am întâlnit întâmplător”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 mai 2024, 00:10

Cum au fost surprinși Culiță Sterp și iubita lui, în timp ce se pregăteau să plece în vacanță

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au plecat deja în vacanță, însă chiar înainte de a se urca în avion, logodnica artistului a făcut un gest neașteptat.

Cântărețul și logodnica sa au plecat în vacanță, dar chiar înainte de a pleca la aeroport, s-au întâlnit cu o bună prietenă. Daniela primise un buchet de flori de la Culiță și a ales să i-l facă cadou prietenei sale, înainte de a pleca în vacanță.

Gest impresionant făcut de logodnica lui Culiță Sterp

Ne-am întâlnit întâmplător cu acești doi frumoși, tocmai plecau în vacanță.

Daniela ne-a oferit nouă florile primite de la Culiță. Ce drăgut! Mulțumim mult, dragilor! ”, a scris prietena sa, Antonia, pe pagina de Instagram, la secțiunea insta story. 

Citește și: „Mamă, mamă, dă-mi Doamne răbdare” Culiță Sterp, criză de nervi în mașină după gestul făcut de fiul său. Cum s-a întâmplat totul

Cei doi par să fi plecat într-o destinație exotică. 

Culiță Sterp a mers în Ucraina. Ce a făcut artistul în țara atacată de Rusia?

Deși în plin război cu Rusia, Ucraina este încă o țară în care evenimentele se țin lanț. Culiță Sterp și-a șocat fanii, după ce a postat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta story, filmulețe din Ucraina. Ce făcea artistul în țara devastată de forțele ruse?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cântărețul a plecat în Ucraina, deși țara este în plin război cu Rusia, iar fanii au rămas fără cuvinte când au văzut ce destinație a ales artistul.

Citește și: “Arată oribil un bărbat atât de…” Culiță Sterp, pus la zid de fani după ce a apărut îmbrăcat de vacanță. De la ce a pornit totul

În ciuda șocului trăit de fani, se pare că acesta a plecat în  Ucraina  la o nuntă în Cernăuți, unde a cântat pentru doi miri proaspăt căsătoriți. 

Culiță  a postat mai multe videoclipuri la secțiunea insta story în care cântă fericit alături de mulțime și de fericiții miri.

Aceasta a precizat că, în ciuda lacrimilor vărsate, mereu există și un motiv de bucurie, făcând referire la războiul dintre Rusia și Ucraina, care pare să ia amploare pe zi ce trece.