În această seară, în serialul Melek, de la ora 20:00, la Kanal D, Melek luptă pentru copiii săi

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 aug 2023, 15:22
video Foto(4)

Telespectatorii o vor regăsi pe Melek pusă în față unor noi situații complicate, într-un nou episod, din serialul omonim, difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Melek este pusă din nou în fața unor situații dificile, la care nu se aștepta. După confruntarea cu Defne, care își <cere> independența cu înverșunare, acum Melek trebuie să demonstreze tuturor, la solicitarea instanței de judecată, că își poate crește singură cei trei copii. Mithat îi este

Citește și: Micuțul Seyit Ali din serialul Melek, sărbătorit pe platourile de filmare! Iată ce surpriză i-au pregătit colegii săi și cum a reacționat Poyraz Ar

Omer suferă teribil de când a văzut-o pe Defne în compania lui Adnan. Mai mult decât atât, când cei doi se revăd, Omer va află un lucru care îl va întrista peste măsură.

Cine va sări în ajutorul lui Melek și o va ajută enorm ca să poată obține custodia copiilor săi? Va reuși Melek să ascundă, în continuare, în fața familiei, suferința teribilă prin care trece din cauza problemelor de sănătate?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Mirza din serialul Melek, un soț devotat și un tătic iubitor, dincolo de platourile de filmare! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor și cântăreț Burçin Birben

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, numai la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.