Familia lui Jador a îmbrăcat hainele de doliu. ,,Era în comă de câteva zile’’ și s-a stins chiar ieri

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 mai 2024, 04:10

Jador trece prin momente grele

Sursa: Instagram; cancan.ro

După îmbolnăvirea lui Jador, familia lui trece, din nou, prin momente pline de suferință. Dacă Jador a anunțat acum câteva săptămâni că, din cauza problemelor de sănătate, părăsește scena, familia lui a primit, ieri, o nouă veste grea.

Bunica artistului a fost internată în spital în urmă cu două săptămâni. Aceasta se afla într-o stare foarte gravă, intrând în comă hepatică.

Citește și: Managera spitalului din Urziceni, unde o femeie a născut în curte pentru că n-a fost primită în unitate, a fost suspendată din funcție. Anunțul făcut de primar

Prin ce clipe a trecut Jador, împreună cu familia sa

Medicii le-au mărturisit lui Jador și familiei sale că nu au deloc vești bune despre starea de sănătate a femeii. În ciuda acestui verdict, familia manelistului a încercat să nu se lase demoralizată, sperând că bătrâna va fi bine, în cele din urmă.

„Bunica mea e foarte bolnavă, e în comă hepatică.(…) E mamaia pe moarte, este internată la Spitalul Militar, moare. E în comă, din păcate, cred că e sfârșitul, dar mai tragem o speranță.(…)

Sperăm să-și revină, mama mea e foarte supărată de câteva zile, am chemat-o la mine, am chemat-o pe bunica la București la spital, sperăm să-și revină”
, a dezvăluit Jador marți, pe 1 iulie, conform redacția.ro.

Atât vestea medicilor, cât și spusele artistului s-au adeverit, așa că, în ziua următoare, bunica manelistului a decedat. Aceasta și-a găsit sfârșitul în Spitalul Militar miercuri, în jurul orei 12, din cauză că era grav bolnavă, iar acum câteva zile starea ei de sănătate a făcut-o să cedeze și să intre în comă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum familia lui Jador este în doliu. Niciunul dintre membrii nu a luat în calcul ce se putea întâmpla mai rău, sperând că femeia își va reveni, treptat.

Însă, aceasta nu este singura veste rea pe care o primește familia.

Citește și: „E pe moarte. E în comă, cred că e sfârșitul!” Veste cruntă pentru Jador! Este vorba de o persoană dragă din familia artistului

Ce a anunțat, recent, Jador

Nici Jador nu stă foarte bine cu sănătatea, motiv pentru care el ar vrea să se retragă din muzică, la finalul acestui an.

Însă, acest lucru depinde de ce îi va recomanda medicul.

,,O să mă las în decembrie de cântat! Mă las atunci, mi-am făcut o afacere, mă ocup de ea. Un depozit de materiale de construcții în Bacău. Mă las pentru că e vorba de sănătate, să văd ce spune doctorul în decembrie. Acum, cu sănătatea sunt mai bine, dar mai am momente și momente… Dar nu vreau să mai vorbesc despre asta!”, a declarat Jador

Artistul se referă, mai sus, despre problemele care l-au făcut să ajungă la urgențe pe 16 aprilie. Însă, atunci Jador și-a asigurat admiratorii îngrijorați precum că starea lui s-a mai îmbunătățit în urma îngrijirilor care i-au fost acordate la spital.

„Dragilor, sunt bine (…) Sunt bine, sunt forță. Mi-am făcut o doză de vitamine, totul e bine, stați liniștiți”, a transmis manelistul fanilor lui, pe Instagram, în acea perioadă.

Citește și: Carmen Harra, previziuni pentru Jador: „Îi sfătuiesc familia să-mi dea un semn”