Cine este și câți ani are sfioasa Ünzile din serialul Melek! Iată cum arată actrița Yağmur Uzunoğlu, dincolo de vestimentația tradițională de pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 aug 2023, 16:29
video Foto(5)

Ünzile din serialul Melek, apariție uluitoare în cele mai îndrăznețe și provocatoare ipostaze! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță Yağmur Uzunoğlu la malul mării, în cea mai recentă vacanță!

Producția turcească Melek a fascinat publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00, aducând în prim plan o poveste dramatică de viață, pusă în scenă de actori celebri, însă și de o pleiadă de actori tineri, dar extrem de talentați și ambițioși. Printre aceștia din urmă se numără și frumoasă Yağmur Uzunoğlu, care are doar 32 de ani, însă cu toate acestea a reușit să cucerească inimile telespectatorilor cu talentul și frumusețea ei răvășitoare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și pe scenă Teatrului Național din

Ankara, unde a jucat deja în piese de succes. Publicul din România a cunoscut-o recent în distribuția serialului Melek, în care a dat viață personajului Ünzile.

Cine este și câți ani are sfioasa Ünzile din serialul Melek

Yağmur Uzunoğlu s-a născut în anul 1991, în Ankara, într-o familie înstărită. Părinții săi, intelectuali, i-au oferit o educație solidă și i-au ghidat pașii către cariera strălucită de astăzi.

În timpul liceului, tânăra și-a descoperit pasiunea pentru actorie și s-a înscris în cadrul Centrului Cultural Mamak, unde a început să ia primele lecții de teatru. Iar la vârsta majoratului, Yağmur a fost admisă pe primul loc la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Bilkent, pe care a încheiat-o cu brio în anul 2013, iar la scurtă timp a fost angajată la Teatrul de Stat din Ankara, unde a debutat cu o piesă ce s-a bucurat de mare succes.

Citește și: Cine este și câți ani are Zümrüt din serialul Melek! Iată cum arată celebra actriță Zeyno Eracar fără machiaj, când nu se află în lumina reflectoarelor

În anul 2019, Yağmur Uzunoğlu a fost cooptată și în primul proiect de televiziune, în serialul Behzat Ç: Bir İstanbul Polisiyesi, în care a jucat un rol secundar, care i-a adus prima reușită pe micile ecrane și totodată i-a deschis calea către celebritate.

La scurtă vreme, tânăra actrița a mai câștigat un casting important, fiind aleasă să joace un nou rol secundar în producția Melek, în care a dat viață personajului Unzile, până în anul 2021, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de ipostaza tinere sfioase și timide în care publicul a cunoscut-o în serialul Melek, Yağmur Uzunoğlu este o tânără nonconformistă, libertină și extravaganță în viața de zi cu zi, care adoră să călătorească și să petreacă mult timp în natură. De curând, frumoasa actrița și-a surprins fanii în mediul online cu imagini de senzație din cea mai recentă vacanță la malul marii.

Citește și: Melek va primi o nouă lovitură din partea tatălui ei. Vezi online live episodul 19 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00