Cel mai tatuat cuplu din lume. Cum arătau Gabriela și Victor înainte de a intra în Cartea Recordurilor

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 04 mai 2024, 05:15

Cel mai tatuat cuplu din lume. Cum arătau Gabriela și Victor înainte de a intra în Cartea Recordurilor

Sursa: Mirror

Un cuplu a reușit să intre în Cartea Recordurilor pentru aspectul fizic. Gabriela și Victor Peralta sunt cei mai tatuați oameni din întreaga lume! Cum arată aceștia?

Gabriela și Victor Peralta formează cel mai tatuat cuplu din întreaga lume și sunt extrem de mulțumiți de aspectul lor, deși unii sunt de-a dreptul înfricoșați când îi văd.   

Cum arătau înainte Gabriela și Victor Peralta, cuplul considerat cel mai tatuat din lume| Foto

Gabriela și Victor au suferit peste 100 de modificări corporale, printre care tatuaje, dar și piercinguri. 

Cei doi sunt împreună de 25 de ani și au intrat în Cartea Recordurilor Mondiale pentru cel mai tatuat cuplu, potrivit  mirror.co.uk.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu multipla campioană la tir a României, Andreea Rabciuc, care a dispărut în urmă cu un an în Italia?

Numiți și „heruvimii din iad”, Victor Hugo și Gabriela Peralta s-au cunoscut în urmă cu 24 de ani la un eveniment de motociclete, iar pasiunea pentru modificările corporale se pare că și-a spus cuvântul.

Ce intervenții au suferit cei doi

În 2014, cei doi aveau în total 84 de modificări, iar acum au aproximativ 98, deci se apropie cu pași repezi de 100. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Printre acestea, ei au 50 de piercing-uri, 14 implanturi corporale, 5 implanturi dentare, o limbă bifurcată. Inclusiv albul ochilor a fost schimbat în negru!

Victor este din Uruguay, iar prima modificare pe care și-a făcut-o a fost în 2009, când și-a tatuat stele pe frunte. 

Citește și: Lucruri pe care – obligatoriu – trebuie să le știi, înainte de a-ți face un piercing în limbă

„Pentru mine, a fi deținător al Recordurilor Mondiale Guinness este un premiu pe care viața mi-l oferă pentru dragostea pentru arta corporală. Sunt foarte recunoscător pentru că acest record m-a ajutat să realizez unul dintre visele mele mari [cum ar fi] să călătoresc în 20 de țări, să cunosc culturi diferite și să fac noi prietenii în întreaga lume ”, spunea Victor.

Partenera sa, Gabriela, a recunoscut că este perfect mulțumită de implanturile din mâini și din frunte.

Pentru Victor, cea mai dureroasă experiență a fost pigmentarea limbii, care i-a cauzat diferite probleme. Cu toate acestea, modificare este și preferata sa.

Gabriela și Victor consideră că tocmai pasiunea pentru artă, dragostea și angajamentul au fost și sunt secretele relației lor de lungă durată.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.