„Am aprins lumânări” Ce face Oana Roman în timp ce Mioara Roman se află într-o stare șubredă de sănătate

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 mai 2024, 02:00

Oana Roman și Mioara Roman

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Mama Oanei Roman se confruntă cu grave probleme de sănătate, Mioara Roman fiind externată săptămâna trecută din spital. Oana este cea care se îngrijește ca mamei sale să nu-i lipsească nimic, vedeta fiind epuizată de întreaga situație.

Oana a vrut să i-a o pauză de la toată agitația din Capitală și de la obligații, așa că a plecat într-o mică vacanță în natură. Vedeta nu a ales un loc exotic în care să-și petreacă vacanța, ci a preferat să exploreze frumusețile României.

Oana Roman a aprins lumânări la un altar închinat Sfântului Nectarie

Copleșită de problemele de acasă, Oana Roman a mers în natură pentru a se elibera de stres.

Vedeta a ales o drumeție în Cheile Sohodolului, loc de care Oana Roman a rămas impresionată.

Citește și: Oana Roman, criticată de fani pentru cum se comportă cu fetița „Tu găteai când erai de vârsta Isei?”. Vedeta a surprins pe toată lumea cu răspunsul ei

Oana Roman a împărtășit întreaga experiență cu fanii, fiind fascinată de un schit pe care l-a găsit într-o grotă.

„Cum am intrat pe Cheile Sohodolului, am găsit un fel de schit, într-o grotă cu un altar închinat Sfântului Nectarie”, a scris Oana Roman.

Vedeta nu a stat pe gânduri și a mers să aprindă lumânări, rugându-se pentru liniștea, dar și pentru starea de sănătate a mamei sale. „Ne-a plăcut foarte mult, am aprins lumânări și ne-am recules.

Nu începusem ziua în formă, iar oprirea de aici m-a liniștit și înseninat. Nu întâmplător am ajuns aici”, a mai spus aceasta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „A înghițit ceva sau s-a zgâriat cu ceva” Oana Roman, de urgență la medic. Cu ce problemă se confruntă vedeta

Oana Roman a mers în această excursie cu o gașcă de prieteni apropiați, iar vedeta susține că și-a mai încărcat bateriile fiind gata să facă față programului copleșitor de acasă. Aceasta și-a ținut urmăritorii la curent pe parcursul întregii zile, fiind extrem de încântată de tot ceea ce a văzut.

Starea de sănătate a Mioarei Roman este una fragilă

Mioara Roman a fost internată în spital, iar Oana i-a fost alături în toată această perioadă. Vedeta se simte neputincioasă în fața bolii mamei sale și spune că starea ei de sănătate este din ce în ce mai fragilă.

Citește și: Schimbare de look pentru Oana Roman! „Și gata și părul” Cum s-a afișat vedeta pe o rețea de socializare

Cea mai mare dorință a Oanei este ca mama ei să se facă bine și să poată să-i fie alături ca și până acum. Oana a mărturisit că este extrem de dificil să se împartă între viața profesională, viața personală și să aibe grijă și de mama ei de una singură.

Citește și: Oana Roman, revoltată pe rețelele de socializare: „A venit un băiețaș de la sală”. Totul s-a întâmplat în timp ce fiica ei era la lecția de înot

„Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama. Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea aş da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu sta în puterea mea decât să lupt pentru ea până la capăt. Doamne ajută!”,   a scris Oana Roman, pe contul ei de Instagram.