În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D, Adnan nu renunță la Defne

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 aug 2023, 23:25
video Foto(5)

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, numai la Kanal D.

În această seară, de la ora 20:00, fanii serialului “Melek” vor avea parte de evenimente pline de emoție și neprevăzut odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Dublă învingere pentru Alpay care a pierdut casa breslelor dar nu a reușit să înfăptuiască nici nunta pe care și-o dorea pentru fiica sa. Cu toate acestea, Alpay află de atacul lui Adnan asupra copiilor săi și reacționează.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1716/20339027/1/6.jpg

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D, Adnan nu renunță la Defne

Kenan află cu stupoare ce a făcut fiul său, și, cunoscând problemele de natură psihice pe care acesta le are, ia măsuri drastice în ceea ce-l privește pe Adnan. Întâmplări teribile se derulează atunci când fiul lui Kenan, obsedat fiind de Defne, va face un lucru înfiorător.

Citește și: Adnan din serialul Melek, schimbare radicală de look la scurt timp după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent carismaticul actor İsmail Açıl 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mithat suferă cumplit de când Seyran i-a cerut să se despartă. Seyran decide să părăsească orașul iar Mithat nu știe că femeia iubită a fost constrânsă să ia o astfel de decizie.

Citește și: Cine este și câți ani are Seyran din serialul Melek! Iată cu cine este căsătorită frumoasa actriță Yağmur Özbasmacı Mermer! Imagini rare de la nunta lor, din anul 2013

Mahmut încă resimte despărțirea de Kadriye. Bărbatul suferă cumplit după fosta soție, deși aceasta a stricat liniștea întregii familii, ani la rând. Cum va reacționa Mahmut atunci când afla că fosta lui soție este însărcinată?

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, numai la Kanal D.