Andy Adetu a vorbit despre relația Siminei cu Bibicioiu: „Cred că era violent cu ea. A pierdut sarcina”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 mai 2024, 02:40

Andy Adetu a vorbit despre relația Siminei cu Bibicioiu: „Cred că era violent cu ea. A pierdut sarcina”

Sursa: WOWNews

Andy Adetu, fostul concurent al emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată la Kanal D, a vorbit în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionesc” despre relația Siminei cu Bibicioiu, după ce s-a întâlnit cu ea într-un club din Mamaia.

Andy Adetu, Simina și Alex Bibicioiu au fost concurenți la emisiunea „Puterea Dragostei”, difuzată la Kanal D. De curând, Andy s-a întâlnit cu Simina într-un club din Mamaia, Constanța și au schimbat păreri unul cu celălalt. 

Ce i-a mărturisit Simina lui Andy Adetu

Cei doi au avut un schimb de păreri și au vorbit despre relațiile lor, dar și despre ce s-a mai întâmplat în viețile lor după plecarea din emisiune.

După conversația avută cu Simina, Andy e de părere că tânăra a pierdut sarcina din cauză că Alex era violent cu ea. 

M-am întâlnit cu Simina într-un club din Mamaia, mi-a spus că nu mai e cu Bobicioiu, că ar fi fost violent cu ea. Mi-a spus că a fost gravidă cu el, dar nu a mai putut să țină sarcina, iar acolo s-a terminat tot. 

Toată lumea știa că nu o să dureze mult. A fost doar o scânteie, ceva euforic, care s-a înfiripat acolo în casă”.

Citește și: Bianca Comănici, primele reacții după ce s-a aflat despre relația de iubire dintre Simina Loica și Alex Bobicioiu, fostul ei iubit! „Aș vrea să știu acum răspunsul la o întrebare”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andy Adetu a făcut mai multe dezvăluiri în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”. Fostul concurent a mai precizat că Simina era la mare alături de Plușica, tot fostă concurentă a emisiunii.

Andy a recunoscut că este un bărbat afemeiat 

Tot în cadrul emisiunii, întrebat dacă este îndrăgostit în prezent de o femeie sau dacă îi place de cineva, Andy a mărturisit că îi plac în general femeile și că este afemeiat.

Citește și: Cine este fata misterioasa care apare alaturi de Bobicioiu: ''Iubita mea...''

Acesta a mai declarat că, dacă ar fi să aleagă o femeie din întreaga lume alături de care să se însoare, aceasta ar fi Mădălina Ghenea. 

Cu ea m-a însura și acum, dar probabil după un an, doi, m-aș plictisi ”,

a mai spus acesta, potrivit WOWNews.