Theo Rose și Anghel Damian plutesc de fericire! „Unul lângă altul în viață și în sărbătoare”. Cei doi și-au sărbătorit zilele de naștere

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 mai 2024, 03:05

Theo Rose și Anghel Damian plutesc de fericire! „Unul lângă altul în viață și în sărbătoare”. Cei doi și-au sărbătorit zilele de naștere

Sursa: Instagram/TikTok Theo Rose

The Rose, proaspăta mămică și iubitul ei, Anghel Damian, sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și își exprimă iubirea și alături de fanii lor, care sunt mereu alături de cei doi.

Recent, Theo Rose a postat un mesaj emoționant pe contul său de TikTok, alături de un filmuleț și o melodie de dragoste. 

Mesajul emoționant transmis de Theo Rose

„Noi suntem 8 și 9. Unul lângă altul în viață și în sărbătoare. Mulțumim pentru urări și gânduri. La mulți ani, tati!”, a scris aceasta pe contul ei de TikTok.

@theorose

Noi suntem 8 si 9. Unul langa altul in viata si in sarbatoare. Multumim pentru urari si ganduri! La multi ani, tati!♥️

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

♬ ADI Totul meu- Versuri cu Viteză ⚡️

Citește și: Motivul pentru care Theo Rose și-a dus copilul la kinetoterapeut, la nici două luni de la naștere: „Mi-a lungit copilul”

Pe 8 august, artista și-a sărbătorit ziua, împlinind 26 de ani, iar la doar o zi după, Anghel Damian a împlinit 32 de ani, cei doi fiind născuți pe 8, respectiv 9 august. 

Ce le-au urat fanii

„N-ai cum așa, doamne, cât sunteți de frumoși! Perfecți, fericiți. La mulți ani. Să fii sănătos pentru familia pe care d-zeu ți-a dăruit-o, că de iubit și fericit nici nu se mai discută! La mulți ani împliniți!”

Citește și: „I-am băgat suzeta în ochi” Theo Rose, peripeții cu micuțul Sasha. Ce s-a întâmplat cu artista în miez de noapte

„Cel mai frumos cuplu și cea mai frumoasă familie, multă sănătate și tot ce vă doriți bunul Dumnezeu să vă dea”, „Ce frumos le dăduși peste nas ăstora de nu mai pot de grija voastră: ba că Anghel nu e, ba că nu ți-a zis la mulți ani, ba că e mai mult lipsă... ăștia, părerologii, de nu pot închide ochii noaptea. Te îmbrățișez!”, sunt câteva comentarii pe care le-a primit Theo Rose la postarea de pe Instagram, cu Anghel Damian.

Și sora lui Theo Rose, Raluca, i-a transmis un mesaj emoționant surorii ei cu ocazia zilei sale de naștere.

„Te iubesc din prima clipă când te-am ținut în brațe așa cum îl țin acum pe Sasha”, a fost mesajul transmis de Raluca pentru Theo Rose.