„Slavă Domnului”, Sișu Tudor a renunțat la substanțele interzise. Acesta povestește cum i s-a schimbat viața

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 10 mai 2024, 03:25

Cum i s-a schimbat viața lui Sișu Tudor

Sursa: wowbiz.ro

Cântărețul Sișu Tudor a făcut mărturisiri surprinzătoare în mediul online. Artistul a vorbit despre substanțele interzise și depresie.

Sișu Tudor este unul dintre cei mai renumiți cântăreți de muzică rap din România.

Citește și: Toată lumea știe cine este What's Up, dar nu mulți știu cum îl cheamă, de fapt, pe artist! Cântărețul a dezvăluit la „Duet cu Alexandra” de unde i-a venit inspirația pentru numele său de scenă

Sișu Tudor a început să aibă o prezență activă în mediul online

Chiar dacă este un cântăreț talentat și cunoscut, artistul preferă să rămână discret și evită să se afișeze excesiv, prin apariții publice. Cu toate acestea, în mod surprinzător, el a ales să împărtășească publicului unele detalii neașteptate. Rapper-ul a vorbit deschis despre experiența sa cu consumul de substanțe interzise și a abordat subiectul sensibil al depresiei, o problemă cu care mulți oameni se confruntă.

Pe contul său oficial de TikTok, pe care a început să devină activ în ultima vreme, Sișu a organizat o sesiune live în care a discutat despre subiecte sensibile.

De-a lungul timpului, artistul a luptat cu diverse probleme cauzate de dependența de droguri, inclusiv probleme cu legea. În prezent, el se concentrează pe cariera sa muzicală și evită să vorbească prea mult despre viața sa personală. Cu toate acestea, pe această platformă uriașă, Sișu a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

În timpul sesiunii live de pe profilul său de TikTok, unul dintre cei care-l urmăreau a întrebat dacă mai consumă  substanțe interzise, iar răspunsul artistului a fost caracteristic stilului său.

Cu o notă de umor, el a declarat că drogurile au renunțat la el.

„Dacă m-am lăsat de droguri? S-au lăsat ele de mine”,  a răspuns Sișu la întrebarea internauților.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian plutesc de fericire! „Unul lângă altul în viață și în sărbătoare”. Cei doi și-au sărbătorit zilele de naștere

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a mărturisit Sișu Tudor urmăritorilor

Sișu Tudor a devenit o figură cunoscută cu mulți ani în urmă și și-a construit o carieră muzicală de succes, cu piese ascultate de un număr impresionant de oameni. Cu toate acestea, rapper-ul a rămas întotdeauna discret, aparițiile sale publice fiind rare.

Recent, el și-a intensificat activitatea pe contul său oficial de TikTok, unde organizează sesiuni live și postează conținut legat de muzică.

De data aceasta, Sișu a avut conversații sincere cu urmăritorii săi despre subiecte sensibile. Întrebat despre consumul de droguri, a dat un răspuns scurt, iar în privința depresiei, a detaliat mai mult.

Artistul a menționat că nu are timp pentru depresie, fiind foarte ocupat cu o viață activă. De asemenea, a descris depresia ca o formă de singurătate, cauzată de lipsa persoanelor în jur cu care să-ți împărtășești sentimentele și să-ți alini suferința.

„Nu ai timp să ai depresie când ai treabă, toată lumea are nevoie de ceva, trebuie să faci câte ceva, și nu ai timp să pățești chestia asta. Slavă Domnului!

Depresia este o formă de singurătate, faptul că nu ai oameni cu care să te împărtășești, cu care să vorbești, să îți ușurezi sufletul. Atunci când ești ca un câine, singur, normal că îți dai seama că ceva lipsește.” , a mai spus Sișu Tudor pe parcursul live-ului. 

Citește și: Substanțele interzise, unul dintre factorii care au dus la oribila crimă din Mangalia? „Au un efect devastator asupra creierului”