Deea Maxer este răsfățată de Robert Drilea ,,Momentul ăla când ai o iubită extraordinară” În ce mașină de lux a fost surprinsă fosta soție a lui Dinu Maxer

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 mai 2024, 01:05

Deea Maxer și Robert Drilea

Sursa: Instagram- Deea Maxer Oficial

Deea Maxer este în culmea fericirii după divorțul de Dinu Maxer. Frumoasa brunetă trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr afacerist care îi face toate poftele.

Vedeta și Robert Drilea au avansat rapid în relație și se gândesc deja la întemeierea unei familii în adevăratul sens al cuvântului. Până a face marele pas, Deea Maxer se bucură de tot ce-i oferă viață, dar și iubitul afacerist.

Deea Maxer a fost surprinsă la volanul unei mașini de lux

Robert Drilea este un tânăr afacerist, iar printre preocupările sale se află și achiziționarea și vânzarea mașinilor de lux.

Deea își sprijină iubitul și-i promovează afacerea de fiecare dată când are ocazia, fiind extrem de mândră de reușitele lui.

Citește și: Dinu Maxer s-a afișat cu noua iubită! Cine este frumoasa brunetă care i-a furat inima

De acest beneficiu se bucură și Deea Maxer, care a fost surprinsă la volanul unei mașini de lux. Imaginile au fost surprinse chiar de iubitul afacerist, fiind foarte mândru de ea, dar și de mașinile sale: „Acel moment când ai o iubită extraordinară și o mașină extraordinară”, a scris Robert Drilea

pe Instagram.

Citește și: Dinu Maxer, apariție care a stârnit reacții: „Sunteți minunați amândoi”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bruneta nu are probleme în a conduce o mașină cu mulți cai putere, dând dovadă că se descurcă în orice împrejurare, dar și-n traficul de pe străzile Capitalei.

Deea Maxer este o mămică dedicată pentru cei doi copii

În urma divorțului de Dinu Maxer, băiețelul cuplului a rămas la tatăl său, iar fetița a rămas alături de Deea. Pentru a nu împiedica copiii să se vadă și pentru a avea ambii părinți aproape, Deea Maxer și-a cumpărat un apartament chiar în blocul în care locuia cu fostul soț.

Citește și: „O mamă sacrifică multe pentru copiii ei”. Sacrificiile pe care le-a făcut Deea Maxer pentru a-și vedea copiii fericiți, în ciuda condamnărilor la care a fost supusă după ce și-a refăcut viața

Deea a fost acuzată de faptul că și-a refăcut mult prea repede viața și că-și neglijează copiii, însă bruneta a ținut să le închidă gura cârcotașilor. 

„O mamă sacrifică multe pentru copiii ei... și își dă seama de importanța de a-și prioritiza și propriile nevoi.  Pentru că mamele fericite și sănătoase sunt cele mai bune mame”, este mesajul transmis de Deea Maxer, pe contul ei oficial de Instagram.  

Citește și: Dinu Maxer îi transmite un mesaj surprinzător fostei soții: ,,te blestem’’. Ce l-a provocat pe bărbat să recurgă la acest gest?

Bruneta este atentă la activitățile copiilor și este extrem de implicată în creșterea lor. Cu toate acestea, Deea consideră că are nevoie și de momente în care să fie singură cu iubitul ei, drept pentru care au avut parte de o vacanță romantică în doi.