Explozie la digul din stațiunea Costinești! Autoritățile spun că ar putea fi vorba despre o mină marină

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 mai 2024, 01:15

Autoritățile spun că ar putea fi vorba despre o mină marină

Sursa: Captură YouTube Ziua de Constanța - colaj Kanal D

Autoritățile constănțene intervin în aceste momente după o explozie care a avut loc în zona digului din fața Hotelului Forum din Costinești.

ISU Constanța a anunțat astăzi că a avut loc o explozie în zona digului din fața Hotelului Forum din Costinești. Posibil mină marină”, au declarat autoritățile. 

Explozie la digul din stațiunea Costinești

În aceste momente, intervin mai multe echipaje la fața locului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. La fața locului au venit o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor și o ambarcațiune RIB.

De asemenea, intervine și un echipaj CBRN.

Citește și: Explozie puternică într-un port din Turcia! Cel puţin 10 oameni au fost răniţi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„În această dimineață, în jurul orei 09:00, am fost solicitați prin apel unic pe 112 să intervenim în stațiunea Costinești, acolo unde a avut loc o explozie pe dig. La fața locului au fost alocate rapid mai multe resurse din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, al județului Constanța, de la stația Tuzla o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor și, de asemenea, o ambarcațiune RIB, iar în aceste momente vor pleca și colegii cu echipajul CBRN.

Citește și: Incendiu violent într-o hală din Cluj-Napoca! S-au solicitat toate detașamentele ISU Cluj

Ajunși la fața locului, colegii au perimetrat zona și au constatat faptul că este vorba despre o explozie în dig, din fericire nu s-au înregistrat victime”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

Autoritățile spun că ar putea fi vorba despre o mină marină

„Asta nu intră în competența Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, vă rog frumos să luați legătura cu colegii din zona de competență”, a precizat Anamaria Stoica, întrebată dacă este vorba despre o mină marină. 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.