Incendiu puternic la un hotel din Băile Felix. Au fost raportate mai multe victime

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 mai 2024, 01:40

Incendiu puternic la un hotel din Băile Felix. Au fost raportate mai multe victime

Sursa: Știrile Kanal D

Un incendiu puternic a izbucnit joi dimineață, la un hotel din Băile Felix. Turiștii au fost evacuați pe scara de incendiu.

Pompierii au intervenit în urma incendiului și i-au evacuat imediat pe turiștii aflați în hotel, deoarece fumul se propaga cu rapiditate. 

Mai multe persoane au fost intoxicate în urma incendiului

Incendiul izbucnit a cuprins două camere din hotelul din Băile Felix, ambele la etajul doi al imobilului, a transmis ISU Bihor.

Citește și: Incendii în Hawaii! Mii de persoane dintr-un oraș-stațiune au rămas fără case din cauza flăcărilor devastatoare

Potrivit știrilekanald, au fost raportate 11 victime, printre care șase au suferit intoxicații, iar patru au avut atacuri de panică.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu se știe deocamdată din ce cauză a izbucnit incendiul. 

Explozie la digul din stațiunea Costinești! Autoritățile spun că ar putea fi vorba despre o mină marină

Autoritățile constănțene au intervenit în fața Hotelului Forum din Costinești, unde a avut loc e explozie bizară.

Posibil mină marină”, au declarat autoritățile. 

Mai multe echipaje au intervenit la fața locului în urma incidentului, iar din fericire,  nu au fost înregistrate victime. La fața locului au venit o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor și o ambarcațiune RIB. De asemenea, a mai intervenit și un echipaj CBRN.

Citește și: Festivalul UNTOLD, în flăcări, la propriu! Scena a luat foc din cauza artificiilor

„În această dimineață, în jurul orei 09:00, am fost solicitați prin apel unic pe 112 să intervenim în stațiunea Costinești, acolo unde a avut loc o explozie pe dig. La fața locului au fost alocate rapid mai multe resurse din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, al județului Constanța, de la stația Tuzla o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor și, de asemenea, o ambarcațiune RIB, iar în aceste momente vor pleca și colegii cu echipajul CBRN.

Ajunși la fața locului, colegii au perimetrat zona și au constatat faptul că este vorba despre o explozie în dig, din fericire nu s-au înregistrat victime ”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.