Secretul din spatele succesului Vlăduței Lupău: ,,Dacă partenerii nu se susțin unul pe altul, nu ai cum să reușești”.

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 18 mai 2024, 02:50

Vlăduța Lupău a făcut un show incendiar în București

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău a făcut senzație în cadrul spectacolului pe care l-a susținut în Capitală. După ce a ridicat publicul în picioare, aceasta a mărturisit ce secrete are pentru a avea succes atât în carieră, cât și în rolul de mamă.

Vlăduța Lupău a susținut un concert de zile mari în București, seara trecută, pe 17 august.

Citește și: Vlăduța Lupău, prinsă pe picior greșit la mare ,,Doamne ferește, toți am mers în camere”. Ce s-a întâmplat cu artista și familia ei

Cum s-a desfășurat spectacolul susținut în Capitală de către Vlăduța Lupău

Cu orchestra sa binecunoscută, Vlăduța și Rapsozii Maramureșului au reușit să facă sute de oameni să cânte la unison cu ei, în timpul spectacolului.

În mijlocul mulțimii și înconjurată de numeroși fani care cunoșteau piesele ei pe de rost, Vlăduța a resimțit energia entuziasmului lor și le-a răspuns cu propria sa energie.

„Mă simt foarte bine când m-am întâlnit în seara asta cu atâția români frumoși care au ales să și petreacă cu noi. E o mare onoare pentru mine, pentru colegii mei, Rapsozii Maramureșului.

Suntem binecuvântați să zic așa de iubirea oamenilor.”

, a declarat cântăreața.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Dinu Maxer și-a luat fanii prin surprindere. Cântărețul și-a făcut apariția alături de Vlăduța Lupău. „Era cazul”

Secretul din spatele succesului Vlăduței Lupău

Cu toate acestea, Vlăduța recunoaște că în această perioadă, cea mai mare provocare constă în a echilibra cât mai bine responsabilitatea de mamă cu rolul de cântăreață. Având timp limitat la dispoziție, își depune eforturile pentru a administra eficient această situație. 

„Este foarte greu să stau departe de el, ne sunăm non stop pe cameră, avem noroc până la urmă cu tehnologia care a avansat cât de cât și cumva ajunge mai ușor la cei dragi prin apelul video, dar oriunde mă aflu îmi calculez

orele, ca să ajung cât mai repede acasă.”, a mărturisit artista.

Bucurându-se de o popularitate remarcabilă în rândul publicului, artista este profund recunoscătoare față de soțul ei pentru înțelegerea și sprijinul necondiționat pe care i le oferă.

„Dacă partenerii nu se susțin unul pe altul, nu ai cum să reușești. Dacă nu m-ar susține n-aș putea să merg să vin să fac tot ceea ce ține de cariera mea.”, 

a adăugat Vlăduța Lupău.

În perioada de vară și începutul toamnei, agenda Vlăduței și a orchestrei sale este extrem de aglomerată. Seria de concerte și evenimente se desfășoară într-un ritm susținut, iar în același timp, artista se implică într-un proiect surpriză pe care îl pregătește cu entuziasm pentru a-l împărtăși fanilor săi.

Citește și: ,,Face figuri”. Reacție neașteptată din partea fiului, Vlăduța Lupău și-a ridicat semne de întrebare!