Iubitul Alinei, fata căreia i-a fost luată viața în Mangalia, vine cu un mesaj dureros: ,,S-a văzut că a iubit-o"

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 13 sep 2023, 15:02

Sergiu, iubitul Alinei, se arată sfâșiat de tristețe în mediul online

Sursa: wowbiz.ro

Crima din Mangalia a cutremurat întreaga țată, iar durerea apropiaților Alinei încă nu a luat sfârșit. Iubitul fetei ucise cu bestialitate a apărut în spațiul public cu un mesaj sfâșietor.

Alina a murit în urma episodului de furie în care a izbucnit prietena sa din copilărie, Loredana.

Citește și: Ies la lumină noi detalii despre crima din Mangalia. Loredana a fost supusă expertizei psihiatrice

Crima din Mangalia a lăsat multe inimi îndurerate

Deși erau prietene de foarte mult timp, acest lucru nu a oprit-o pe Loredana s-o ucidă, fără milă, pe prietena ei.

Tânăra ar fi recurs la acest gest fiind orbită de gelozie și furie. După ce i-a luat viața Alinei, înjunghiind-o, agresoarea i-a abandonat trupul neînsuflețit într-un parc din Mangalia.

Chiar dacă mai este puțin timp până când se va împlini o lună de la tragicul eveniment, familia și iubitul victimei nu-și pot reveni nici acum, fiind încă tulburați de ce a putut să i se întâmple Alinei.

Sergiu, iubitul tinerei ucise, care o aștepta acasă pe aceasta, nu poate descrie în cuvinte durerea provocată de pierderea persoanei iubite. Însă, acesta a simțit să-și împărtășească suferința printr-un mesaj transmis pe rețelele sociale, la care oamenii care știu de cazul fetei ucise nu au întârziat să reacționeze.

Printr-un scurt videoclip, în care băiatul a inclus fotografii în care se afla alături de Alina, acesta și-a exprimat dorul și durerea pe care moartea iubitei i le-a lăsat în suflet.

”Mi-e dor de tine, iubirea mea”, a scris Sergiu în descrierea filmulețului cu mai multe poze de cuplu, postat pe TikTok, conform wowbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: De ce și-ar fi ucis, de fapt, Loredana cea mai bună prietenă? Iubitul Alinei a spus ce crede: "Invidia, era geloasa"

Cum au reacționat internauții la mesajul dureros al iubitului Alinei

Oamenii din online au răspuns imediat tânărului, încercând să-l consoleze și să-l încurajeze. Aceștia i-au transmis lui Sergiu să fie puternic, căci Alina îl va veghea întotdeauna dintre îngeri.

De asemenea, internauții sunt de părere că, datorită iubirii sincere pe care i-o purta Alinei, Sergiu a presimțit că pe iubita sa o așteaptă ceva rău. 

Nu în ultimul rând, aceștia mai afirmă că, după ce Alina a demonstrat, cu prețul vieții, că nimeni nu îți este prieten, cu adevărat, ea va rămâne doar o amintire pentru cei care o plâng, în aceste momente.

,,Multă putere, Sergiu. Ea te veghează de acolo de sus. Ai grijă de tine și fii puternic pentru Alina”/ ,,Când îți este dor de ea, amintește-ți că-ți bate în piept. Din sufletul tău nu va dispărea niciodată”/ ,,Of,  Doamne, de ce trebuie să iei un copil atât de bun și nevinovat, când am auzit 3 nopți nu am mai dormit deloc, am plâns foarte mult, odihnă veșnică, Alina!"/ ,,S-a văzut și prin mesaje că ai iubit-o. Cât ai întrebat de ea, ai simțit că ceva nu e în regulă”/

,,Rămâne o lecție de viață, să nu ne mai încredem în prieteni”/ ,,Dumnezeu nu o să te lase, păcat de tinerețea ei”/ ,,Erați frumoși amândoi, vă stătea bine împreună, păcat!”/ ,,Acum conștientizează că nu o va mai vedea”/ ,,Păcat, aveați un viitor în față”/ „S-a distrus tot, v-a distrus viața”/ „Erați făcuți unul pentru altul”/ ,,Păcat de această despărțire”/ „Tu ești tânăr, peste 1 an te căsătorești, dar ea?! De acolo nu va mai veni niciodată, și ușor, ușor va rămâne doar o amintire, din păcate 😪” au fost câteva dintre comentariile internauților.

Citește și: ,,Patronul are de dat niște explicații''. Ce umilințe trebuia să îndure fata care și-a găsit sfârșitul violent în Mangalia