Top 3 cele mai bune termostate inteligente din 2023!

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 19 mai 2024, 01:10

Un termostat inteligent poate oferi control de la distanță asupra sistemului de încălzire și de aer condiționat, asigurând că locuința dvs. este cum vă doriți

Sursa: Captură YouTube

Un termostat inteligent poate oferi control de la distanță asupra sistemului de încălzire și de aer condiționat, asigurând că locuința dvs. este cum vă doriți

Un termostat inteligent vă poate oferi control de la distanță asupra sistemului de încălzire și de aer condiționat, asigurându-vă că locuința dvs. este la fel de răcoroasă sau prăjită cum vă doriți atunci când ajungeți acasă de la serviciu sau de oriunde altundeva, iar un termostat inteligent poate monitoriza condițiile de mediu și preferințele dvs. în timp, poate ajusta sistemele pentru a vă menține confortul și pentru a vă economisi bani.

Termostatul Learning Nest

Dincolo de inteligență, termostatul Nest are trei moduri- răcire, încălzire și eco, care sunt accesibile automat sau manual. Eco setează o temperatură care ar putea fi puțin mai caldă sau puțin mai rece decât cea preferată, dar activarea acesteia atunci când sunteți plecat sau când s-ar putea să nu o observați poate reduce costul de funcționare a întregului sistem.

Este destul de la îndemână. Iar dacă doriți vreodată să anulați temperatura, este la o simplă răsucire.
Termostatul de învățare Nest se poate integra, de asemenea, cu mai mulți senzori de temperatură din întreaga locuință pentru a adapta mai bine încălzirea și răcirea pentru întregul spațiu. Chiar și într-o configurație cu o singură zonă (ca în cazul testului nostru), senzorii multipli răspândiți pe trei niveluri au ajutat Nest să vadă temperatura cu mai multă acuratețe în tot spațiul și, astfel, să facă setări mai adecvate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Termostatul Nest

Pentru cei care au un buget mai restrâns, termostatul Nest vă oferă interfața bine concepută și comenzile de la distanță prin aplicație ale fratelui său mai mare, dar renunță la inteligența integrată.


Puteți totuși să comutați manual între moduri (răcire, încălzire, răcire și încălzire, mod ecologic sau oprit), să activați rapid o presetare, să setați un program și să controlați ventilatorul (în funcție de configurația sistemului dvs. de climatizare, desigur). Cu toate acestea, termostatul Nest nu va învăța preferințele dvs. în timp, precum termostatul de învățare Nest. Nu poate înregistra consumul dvs. și nu poate lucra pentru a reduce factura de energie prin efectuarea unor mici ajustări pe parcursul zilei sau al săptămânii.
Puteți rezolva acest aspect într-o oarecare măsură pe cont propriu prin stabilirea unui program folosind presetări pentru lucruri precum modul de veghe sau modul ecologic în momentele dorite din zi.

Termostatul inteligent Amazon

Adevărata magie a termostatului inteligent este faptul că abia dacă a trebuit să facem vreo ajustare manuală. După procesul inițial de configurare, termostatul Amazon a menținut în mod constant casa noastră la o temperatură confortabilă pe parcursul a aproximativ șase săptămâni de utilizare și nu ne-am trezit ajustând manual lucrurile decât în câteva ocazii.

Prin comparație, am constatat că Nest-ul nostru a funcționat la cald atunci când a fost setat la un interval de temperatură similar.
Automatizarea fiabilă a termostatului inteligent este susținută și mai mult de Alexa Hunches, care permite asistentului virtual să vă învețe obiceiurile și să acționeze în funcție de ele. Astfel, de exemplu, dacă începeți să reduceți temperatura la aceeași oră în fiecare seară, Alexa vă va întreba dacă doriți ca asistentul să facă acest lucru în locul dvs. în cazul în care uitați (puteți chiar să activați Acțiuni automate pentru a da permisiunea ca Alexa să acționeze în numele dvs.).

Citește și: Top 3 Cele mai bune Routere Wi-Fi în 2023!

Citește și: Samsung Galaxy Z Fold 5 vs. Google Pixel Fold- Care e mai bun?

Citește și: Top 3 Cele mai bune Căști Wireless adevărate din 2023!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.