Ce au spus părinții Luis Gabriel despre Haziran: „L-a cumințit” Îndrăgitul artist, apariție în premieră alături de întreaga familie!

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 21 mai 2024, 01:35

Luis Gabriel

Sursa: Instagram- Luis Gabriel

În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, celebrul artist Luis Gabriel și-a prezentat familia și a dezvăluit momente din copilăria lui, dar și cum s-a schimbat viața lui în momentul în care a venit pe lume micuțul Joseph Luis Tiago.

Luis Gabriel se consideră un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o familie numeroasă și iubitoare, o soție exact așa cum și-a dorit, dar și un băiețel superb.

Luis Gabriel și-a făcut apariția în premieră alături de părinții lui în fața camerelor de filmat

Poate nu mulți știau, dar părinții lui Luis Gabriel dețin un celebru restaurant din Capitală, cunoscut pentru mâncarea tradițională și pentru grătare.

Artistul a mers acasă la părinții lui, alături de Haziran și de cel mic.

Citește și: „Nu o luăm ca pe o nuntă'' Nimeni din showbiz nu a mai făcut așa ceva! Maria Constantin și Robert Stoica, decizie incredibilă după ce s-au căsătorit!

Mama lui Luis Gabriel are doar cuvinte de laudă la adresa lui Haziran, pe care o consideră fiica ei: „A apărut la momentul potrivit în viața lui, pot spune că l-a liniștit, l-a cumințit”, a spus mama lui Luis Gabriel.

Citește și: Fiul lui Luis Gabriel trebuie să fie operat cât mai repede. Boala cu care s-a născut a fost aflată după mai multe investigații

Luis Gabriel ar face orice pentru ca soției și fiului său să nu-i lipsească nimic: „Pentru mine Haziran este secretul din spatele succesului meu. Fără ea nu aș fi putut să am succesul ăsta.

Ea mă îndrumă către bine, am pentru ce să mă întorc acasă”, a spus artistul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru Luis Gabriel familia înseamnă totul

Tatăl lui Luis Gabriel a recunoscut faptul că 80% din educația și tot ce a însemnat creșterea lui, îi datorează soției sale. Artistul nu-și găsește cuvintele atunci când vine vorba de descrierea mamei sale.

Citește și: Imagini cu fiul lui Luis Gabriel și Haziran. Cum arată micuțul Joseph la șase luni de la naștere

Artistul spune despre mama lui că este o persoană bună la suflet și iubitoare, iar atunci când greșește nu ezită să-l certe. „Ne e frică de mama, mie și surorii mele”, a spus acesta.

Luis Gabriel a mărturisit faptul că părinții lui l-au învățat să fie un bărbat ce respectă lumea din jur și să nu se schimbe niciodată în ciuda succesului pe care îl are.

„Părinții mei m-au ajutat la început cu bani pentru piese, pentru hainele din videoclipuri”, a recunoscut artistul.

Citește și: Dublu motiv de sărbătoare în familia lui Luis Gabriel. Acesta și Haziran s-au căsătorit și și-au botezat fiul

Artistul se hrănește cu energia soției și a copilului său, fiind cei ce îi dau putere să meargă mereu mai departe. Dar singurul lui regret este faptul că nu petrece mai mult timp cu Haziran și cu micuțul său.