Oana Roman, îngenuncheată de durere, a dat vestea despre Mioara Roman: „Mă prăbușesc de durere în mașină”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 22 aug 2023, 18:11

Oana Roman, îngenuncheată de durere: „Îmi este îngrozitor de greu uneori să o văd pe mama”

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman trece prin momente dureroase și a ținut să împărtășească trăirile sale cu urmăritorii săi de pe Instagram, pe care îi ține mereu la curent cu noutățile din viața sa.

De data aceasta, veștile nu sunt bune pentru Oana Roman. Se pare că mama sa este într-o stare din ce în ce mai gravă, iar vedetei îi este greu să o vadă suferind. 

Mama Oanei Roman a fost internată în spital, iar fiica sa i-a fost alături în toată această perioadă. Vedeta se simte neputincioasă și spune că starea mamei de sănătate este din ce în ce mai fragilă.

Oana Roman, îngenuncheată de durere

Oana a postat un insta-story în care se observă că nu este deloc în apele ei și a postat și un mesaj în care explică situația care a făcut-o să fie atât de îndurerată.

Citește și: Oana Roman este în stare de șoc după accidentul de la 2 Mai „Unul dintre tinerii care au murit are un tată cu care am lucrat”

„Trebuie să ies din casă. Nu mă sperie căldura, dar.. recunosc că îmi este îngrozitor de greu uneori să o văd pe mama. Efectiv mi se sfâșie sufletul în mine. Deși e stabilă și extrem de bine îngrijită, deși când stau cu ea de vorbă râde și se simte bine... mă rupe la propriu să o văd așa. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum doar eu vorbesc și îmi răspunde, dar nu mai este ce a fost. E atât de greu încât uneori plec de la ea și mă prăbușesc de durere în mașină”, a spus vedeta pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story.

„Am aprins lumânări” Ce face Oana Roman în timp ce Mioara Roman se află într-o stare șubredă de sănătate

Mama Oanei Roman se confruntă cu grave probleme de sănătate, Mioara Roman fiind externată săptămâna trecută din spital. Oana este cea care se îngrijește ca mamei sale să nu-i lipsească nimic, vedeta fiind epuizată de întreaga situație.

Oana a simțit nevoia să ia o pauză de la toată agitația din Capitală și a plecat într-o mică vacanță în natură.

Citește și: „Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare”. Oana Roman este în doliu! Vedeta a pierdut un membru drag de familie

Copleșită de problemele de acasă,  Oana Roman  a mers în natură pentru a se elibera de stres. Vedeta a ales o drumeție în Cheile Sohodolului, loc de care Oana Roman a rămas impresionată.

Oana Roman a împărtășit întreaga experiență cu fanii, fiind fascinată de un schit pe care l-a găsit într-o grotă.  „Cum am intrat pe Cheile Sohodolului, am găsit un fel de schit, într-o grotă cu un altar închinat Sfântului Nectarie”,

a scris Oana Roman.