„Sănătos să-mi fii, iubire” Robert Drilea își serbează pentru prima dată ziua alături de Deea Maxer

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 mai 2024, 03:20

„Sănătos să-mi fii, iubire” Robert Drilea își serbează pentru prima dată ziua alături de Deea Maxer

Sursa: Instagram Deea Maxer

Deea Maxer se declară mai fericită ca niciodată în brațele noului ei iubit, Robert Drilea. Un al motiv în plus de a-și declara dragostea față de acesta a fost chiar ziua sa de naștere, iar vedeta a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

Deea Maxer își ține constant urmăritorii la curent cu ultimele detalii din viața sa personală. Ieri, vedeta a postat un story în care îi urează „la mulți ani” noului ei iubit, Robert Drilea.

Robert Drilea  este un tânăr afacerist, iar printre preocupările sale se află și achiziționarea și vânzarea mașinilor de lux. Deea își sprijină iubitul și-i promovează afacerea de fiecare dată când are ocazia, fiind extrem de mândră de reușitele lui.

Ce mesaj i-a transmis Deea Maxer iubitului său

Frumoasa brunetă a postat un mesaj emoționant pe Instagram, unde îi urează toate cele bune iubitului său, care face parte din viața ei de câteva luni. 

Citește și: Dinu Maxer și-a luat fanii prin surprindere. Cântărețul și-a făcut apariția alături de Vlăduța Lupău. „Era cazul”

„Sănătos să-mi fii, iubire! Împlinit și realizat! Pulsul meu este rostire: Te iubesc. Divinizat”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„E doar vina ta” Deea Maxer, mesaj direct pentru Robert Drilea

Deea și Dinu Maxer  s-au despărțit după mai bine de 10 ani de relație, iar acum se pare că amândoi și-au refăcut viața. Frumoasa brunetă trăiește o adevărată poveste de dragoste și nu se sfiește să împărtășească sentimentele sale cu fanii. 

În timp ce Dinu Maxer și-a oficializat relația cu Magdalena Chihaia, fosta sa soție se iubește cu Robert Drilea și se declară extrem de fericită. 

Citește și: Deea Maxer este răsfățată de Robert Drilea „Momentul ăla când ai o iubită extraordinară” În ce mașină de lux a fost surprinsă fosta soție a lui Dinu Maxer

Vedeta se simte extrem de iubită în brațele noului ei iubit și postează constant mesaje la adresa lui, în care îi mulțumește pentru că i-a adus bucurie în viață și o face fericită.

„Atunci când mi-e bine, e doar vina ta  ”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story. 

Vedeta și Robert Drilea au o relație de ceva timp și se gândesc deja la întemeierea unei familii.